Lyko71 0 Napisano 3 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2015 Witam, jestem tu nowy ;> Jeżdżę na desce juz od 6 lat i w końcu zamierzam kupić swoją własny sprzęt.Niestety nie wiem jaką. Chciałbym by deska służyła mi do jeżdżenia na stokach oraz do zabawy (skoki,tricki itp). Chcę kupić używaną deskę dla osoby która jest doświadczona w jeżdzeniu. Waże 64 kg i mierze 178 zm. Mój budżet to 1100 zł . Ktoś jakieś propozycje ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 3 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2015 Za 1100zł kupisz dobrą nową deskę dla średniozaawansowanych do jazdy i zabawy. Na 64kg popatrz na deski 151-152cm. Z prostszych desek np. Rome Brigade, z bardziej zaawansowanych Pathron Sensei (allround), Pathron Blade (trochę bardziej nastawiona na zabawę), Rome Reverb Rocker (jeśli jazdy na krawędziach jest trochę więcej niż zabawy). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lyko71 0 Napisano 3 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2015 Naprawdę 151-152 cm ? Jak patrzyłem na tabelke (jaka deska pod jaki wzrost i wagę ) to było 154-155 cm. A jesteś w stanie polecić używaną z wiązaniami w tym samym budżecie ? Jak patrzyłem to najlepiej bym się czuł na hybrydzie (Gullwing,flying itp) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 3 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2015 Używki to nie mam co konkretnej polecać, bo po prostu trzeba szukać i mieć szczęście, bo w Polsce na Allegrach to 95% to deski zajechane po wypożyczalniach z zerowym popem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lyko71 0 Napisano 3 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2015 no ok ale mówisz żeby jednak zostać przy 151-152 cm ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 3 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2015 Nie patrz na tabelki, tylko na ciężar ciała. Tak, 151-152 będzie ok, jeśli planujesz również zabawę. Stricte do jazdy może być ciut dłuższa. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lyko71 0 Napisano 3 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2015 Jesteś jeszcze w stanie polecić jakieś inne dechy ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 3 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2015 Dobrych marek jest jeszcze sporo, ale musiałbyś w tym budżecie w używkach szukać, np. Never Summer, Bataleon, K2. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 10 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2015 Ja bym Ci polecił np K2 Fastplant, Rome Crossrocket, Endeavor BOD, Pathron Sensei, Bataleon Evil Twin Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kga25 0 Napisano 13 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2016 Polecam zainteresować się tą stroną: http://snowboard.seychas.net/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi