lukcules 0 Napisano 17 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2015 Czy macie jakies opinie o tych goglach czy warto je kupić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 24 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2015 testowałem wspomniane gogle i mi pasują zarówno pod względem widoczności, wyglądu jak i rozmiaru. W tej cenie o takie gogle z wymienną szybą na słabe warunki będzie ciężko. Problem może być z idealnym spasowaniem z kaskiem, ale poza tym nie mam zastrzeżeń. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukcules 0 Napisano 1 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2015 testowałem wspomniane gogle i mi pasują zarówno pod względem widoczności, wyglądu jak i rozmiaru. W tej cenie o takie gogle z wymienną szybą na słabe warunki będzie ciężko. Problem może być z idealnym spasowaniem z kaskiem, ale poza tym nie mam zastrzeżeń. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukcules 0 Napisano 1 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2015 Dzieki za odpowiedz i chyba się na nie skusze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi