Zarowka 0 Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Witam. Kupilem buty burton po zawiazaniu sa mega dopasowane do stopy ale w prawym wyczowam ze dotykam duzym palcem przodu . Mialem to samo z Forum , czy to normalne ? Czy powinno byc inaczej . Pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mazui 0 Napisano 24 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2015 jeśli ci to przeszkadza to może powineneś mieć o 0,5 numera większe tylko nie wszystkie firmy mają buty o takiej rozmiarówce http://www.aeriagames.com/user/shinsetsu1/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 24 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2015 jak tylko dotykasz to w niczym to nie przeszkadza chyba że Cie ciśnie w palca to może być problem aczkolwiek wkładka się rozbije trochę. Jeśli czujesz się komfortowo to nie będzie problemu, jeśli czujesz że jest nacisk na palca to lepiej wymień bo zanim Ci się wkładka rozbije to możesz się nacierpieć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ilovesnow 0 Napisano 23 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2015 Jeżeli są wygodne to w niczym to nie przeszkadza, gorzej jeśli uwierają. U mnie buty snowboardowe Burton sprawdzają się bardzo dobrze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnetaBa 0 Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 Ja też nigdy nie miałam problemów z rozmiarówką Burtona, no ale wiadomo, że każdy ma nieco inny kształt stopy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi