SopelTV 0 Napisano 8 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2015 Witam. Jestem młodym ale zaawansowanym snowboarderem. Poszukuje dobrej deski do half-pipe najlepiej rocznik 2014 lub 2015. Bardzo proszę o pomoc gdyż nie wiem jaką deskę pod pipa kupic. Mam teraz Flowa ale za dobrze mi na nim się nie jeździ. Myślałem nad DC PLY lub DC Focus. Czy któraś z nich nada się? i czy macie polecić inne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aketo 3 Napisano 8 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2015 Deska Dc Focus to deska dobra na jibby,do flatrickow jednym slowem bardzo miekka na halfpipe odpada. zdecydowanie lepsza na duze skocznie bedzie DC Ply-a ale na halfpipe-a to ja bym zdecydowanie wybral np Burton Custom Standard Camber albo bardziej miekka jego wersjie czyli Procces off axis lub w camberze (ta druga zdecydowanie lepsza na kikery i skocznie). ale przed zakupem napisz jakie masz buty i wiazania (model , firma) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SopelTV 0 Napisano 9 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2015 Deska Dc Focus to deska dobra na jibby,do flatrickow jednym slowem bardzo miekka na halfpipe odpada. zdecydowanie lepsza na duze skocznie bedzie DC Ply-a ale na halfpipe-a to ja bym zdecydowanie wybral np Burton Custom Standard Camber albo bardziej miekka jego wersjie czyli Procces off axis lub w camberze (ta druga zdecydowanie lepsza na kikery i skocznie). ale przed zakupem napisz jakie masz buty i wiazania (model , firma) ZAŁATWIAM CAŁKOWICIE NOWY SPRZĘT Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SopelTV 0 Napisano 9 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2015 A Process Flying V burton? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi