Patryk Studziński 0 Napisano 23 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2015 Witam, Potrzebuję porady co do zakupu wiązań do deski Pathron Carbon. Jestem średnio-zaawansowanym snowbordzistą, z zacięciem na jazdę poza trasami i w puchu. Myślałem nad: Union Contact Pro Salomon Hologram Nidecker ACT Z góry dzięki za pomoc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 23 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2015 Nideckera od razu bym odrzucił. Uniony są ok, dorzuciłbym do listy Rome Arsenal. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 Moje propozycje to: Rome Arsenal Union T.Rice Flux SF Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk Studziński 0 Napisano 26 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 Dzięki bardzo za podpowiedzi. Zastanawiam się nad Rome Arsenal i Union Contact Pro, ponieważ pozostałe są obecnie po za moim zasięgiem finansowym. Mam pytanie: jak we wiązania sprawdzą się podczas jazdy w trudnych warunkach jazdy w ciasnych skrętach pomiędzy muldami. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 20 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2015 wiązani dobrze się sprawdzą, mają odpowiednią sztywność wiec szybkość reakcji będzie dobra. Więcej będzie zależało od twoich umiejętności Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blacky96 0 Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 Podłączam się do posta. Szukam wiązań z takim samym przeznaczeniem, bo do deski Pathron Draft. Czy może jest coś trochę tańszego, co też da radę na stoku? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi