KortneYOs 4 Napisano 3 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2008 położyć deskę na dwóch krzesłach tak żeby środek był wolny (nie było tam krzeseł) wskocz na deskę i poskakaj po niej może ulegnie To tak jak bys wskakiwal na raile i przez to wskakiwanie miala by deska zmieknac ? :idea: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 3 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2008 Ja pierdole. Myślę, że to nie była poważna porada... -__________________- Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi-1 1 Napisano 3 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2008 dostosowałem wypowiedz do powagi tematu... ADM widziałeś jak przebiega produkcja desek? jeśli tak to powinieneś wiedzieć że nie ma sposobu na razie znanemu ludzkości na zrobienie z deski flex 2 na flex 4 i na odwrót i jeśli chcesz mieć miękką deskę to ją kup tak jak radził KortneYOs i chyba jeszcze ktoś. ten temat i tak do nikąd nie prowadzi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 4 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2008 Juz dawno wyciągnąłem wnioski że "jednak nic z tym fantem nie zrobie",ale przynajmniej jest zabawnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 4 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2008 Przyznaję. Dawno się tak nie śmiałem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szatanista47 0 Napisano 4 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2008 hehe taki pusty temat na 2 stony ;] wogole zakladanie takiego tamatu to juz troche nie dopowiednie :evil: :twisted: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 4 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2008 chill out... od tego się nie umiera. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 5 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2008 Popieram NVMD .. od tego sie nie umiera... a czy temat jest nie odpowiedni to juz zdecyduje admin albo mod forum. a forum jest po to zeby na nim pisac i wymieniac sie pogladami. pozdro i nie czepiac sie tematu... nie pasi temat to go zignoruj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 5 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2008 Czepiać się możecie tylko mnie. Spamujcie se. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szatanista47 0 Napisano 5 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2008 odrazu pretensje ludzie luzujcie wory temat smieszny poprostu ale nie napisalem ze sie go czepiam ;] pozdrawiam snowboardzistow z humorem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 5 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2008 jak by to powiedzieć.. nevermind^^ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi