bercik 11 Napisano 15 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2006 Witam ? Czy był ktoś z was w tym snowparku w Ustroniu na Czantori? Dziś jak wracałem z Wisły to z pociągu widziałem że tam z boczku jest snowpark i to taki nawety fajny - z dalek w oczy ucał sie zajebiście duży rainbow , rail łamany , prosty , box , chyba box łamany , jakaś hopa - dokładnie wszystkiego nie widziałem:/ Ma ktoś jakieś dokłądne info na temat tego snowparku ? Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 27 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2006 właśnie dotarłem do informacji na temat tego snowparku w ustroniu na Czantorii:) Jego dokładny opis i zdjęcia możecie oglądać w dziale snowparki:) Snowpark ma wdzięczną nazwę QBL Arcis Snowpark Czantoria i kurcze co by tu dużo nie mówić jest całkiem fajny:) musze isę tam tej zimy wybrać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lele 0 Napisano 17 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2006 mam nadzieje ze impreza back on snow tez zawita tej zimy do ustronia... co do snowparku moze przyda ci sie stronka www.qbl.pl nie moge sie doczekac kiedy bedziemy stawiac tam reile i boxa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 20 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2006 ooo widzę że jakiś miejscowy z ustronia do nas zawiatał więc jak będziesz miał jakieś świeże newsy co do snowparków w Ustroniu to dasz znać ?? A co do Back on Snow to oczywiście zagości na Czantorii :mrgreen: :mrgreen: myśle ,że w tym roku to zawitam na tej imprezie:-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lele 0 Napisano 21 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2006 jasne ze dam, napisze jak bedziemy stawiac wszystko na czantori z chlopakami... mysle ze tej zimy Back on Snow bedzie lepsze - mam na mysli impreze wieczorna bo w zeszlym roku lipa byla z powodu zaloby Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 21 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2006 a czyja żałoba była w zeszłym sezone w tym czasie?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lele 0 Napisano 21 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2006 zwiazku z tragedia w katowicach, co sie ta hala zawalila, wojewodztwo slaskie zamiast trzy dni zaloby mialo 5 dni a w tym czasi impreza sie odbywala wiec nie mozna bylo koncertu zagrac ani muzy puszczac w czasie konkursu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 24 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2006 ahaaaa...no miejmy nadzieje że w tegorocznej edycji nic takiego się nie wydarzy że to co złego miało się wydarzyć (ten tragiczny wypadek w kopalni Halemba :cry: ) już się wydarzyło. A jak w ogóle wyglądała ta impreza?? Możesz coś opisać jak wyglądał przebieg ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lele 0 Napisano 24 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2006 hmmm cóż mozna powiedziec ??? zawody jak zawody, bardzo fajne triki i popisy zawodników , szkoda tylko ze nie odbyło sie afterparty. nie mozna bylo nawet muzy puszczac w trakcie skokow, cala atmosfere i konkurs uratowaly jedynie skoki zawodników, pozniej jeszcze zaczal fest padac snieg i juz wogule impreza padla... to chyba tyle miejmy nadzieje na lepsza impreze w tym roku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 24 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2006 a poziom i organizacja jak wyglądała? Bo np poziom skoków na zeszłorocznym snowlove w bytomiu był raczej średni impreze uratowali narciarze freeski Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lele 0 Napisano 25 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2006 u nas wygrala bodajze 720 na nartach organizacja byla dobra na tyle ile mozna bylo bo miasto nie pozwolilo na wiecej, nie ma co narzekac tylko organizowac nastepna impreze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 25 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2006 troche gepgrafii : gdzie lezy en snowpark?? pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 27 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2006 w Ustoniu tka jak pisze w temacie :neutral: a Ustroń jest w sąsiedztwie Wisły. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 28 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2006 aha czyli mniej wiecej wiem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 28 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2006 Jak można nie wiedzieć gdzie jest Czantoria...?! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 28 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2006 hehehe wiem ze dla was snowboardowych wyjadaczy to herezja ale siedze w tym od niecalego roku i ledwo wiem co to indy graby itd wiec nei dziwcie sie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 28 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2006 Ale nie chodzi o snowboard tylko ogólnie o podstawową wiedzę. Nie byłeś nigdy na Czantorii? Nawet w lecie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 29 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2006 nie ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 30 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2006 Najwyższy czas poszerzyć horyzonty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Charon888 0 Napisano 28 Grudzień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2006 podobny snowpark co na czantorii był 2 lata temu na soszowie... teraz go przeniesli na jakas gorke obok i cienko.... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi