Kamil Mikłuszka 0 Napisano 17 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2015 Witam, jezdze juz 4 sezon na Gnu Park Pickle, ale naszla mnie ochota na jibbing. Jak wiadomo moja decha jest ciut za twarda bo ma flex 5,5 i ostre krawedzie. Moglby mi ktos polecic jakas fajna deske do jibbingu? Nie koniecznie strasznje droga. Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Megalodon 2 Napisano 17 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2015 Jak do jibow to kup sobie sapienta evolutnion za 300 zł znajdziesz na allegro i nie będzie Ci szkoda zajechać deski. Bo z liba czy gnu to znasz ceny ;-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aketo 3 Napisano 17 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2015 jakiej dlugosci szukasz deski ??? odezwij sie na priv Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 20 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2015 Do jibbu to polecam Rome Artifact, Rome Boneless Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil Mikłuszka 0 Napisano 5 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2015 Sorki za nie odpisywanie ale bylem wlasnie na wyjeździe. Powiem tak mam ta swoja Gnu 156 i jest troszke ponizej brody ale swietnie mi sie na niej jeździ. Mysle ze jezeli chodzi o rozmiar to 155-158 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi