sopel 0 Napisano 4 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2008 siemanko !!!! Moja przygoda ze snowboardem zaczeła sie w zeszłym roku. cały poprzednii sezon przejezdziłem na deskach z wyporzyczalnii :smile: . na ten sezon chciałbym kupic jakis dobry sprzet :razz: . czy mozecie doradzic jakimi kryteriami kierowac sie przy zakupie sprzetu, jakie firmy sa najlepsze, jakie wiazania , rodzaj deski itp. pozdrawiam oraz licze na podpowiedzi z waszej strony SNOWBOARD RULEZ !!!!! :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi-1 1 Napisano 4 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2008 masz osobny dział do tego gdzie zostało już na ten temat napisane dużo postów i to po kilka razy, poza tym podaj wzrost wagę imię nazwisko nr. konta i pin jeśli posiadasz. mam coś dobry humor więc pozwoliłem sobie trochę zażartować :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 4 Sierpień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2008 Właśnie. Zły dział. Temat przenoszę. ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi