Forminable 0 Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 Hej wszystkim, Chciałabym w końcu wybrać jakąś deskę bo na mojej już chwilę jeżdżę a poza tym została już nadgryziona zębem czasu Uważam, że moje umiejętności są raczej średnie, jak na razie interesuje mnie jazda na stoku, teraz już z większą prędkością. Mój wzrost to 158 cm a waga 54kg. Chcę znaleźć deskę na której mogłabym robić postępy. Po pierwsze chciałam zapytać czy deska o długości 146cm nie jest za długa? Co myślicie o modelach: http://4frx.pl/deska...s250-p-691.html lub http://www.pyc.pl/in...50-black-violet ? oraz jakie inne deski czy firmy do 600 zł polecacie? Nie muszą być nowe. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 Obydwie deski podobne, dla początkujących/średnio jeżdżących są ok, ale s350 znacznie lepsze niż s250. Marek polecanych jest masę od Ravenów, K2, DC przez Rome do Gnu czy Libtecha. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Forminable 0 Napisano 15 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 Obydwie deski podobne, dla początkujących/średnio jeżdżących są ok, ale s350 znacznie lepsze niż s250. Marek polecanych jest masę od Ravenów, K2, DC przez Rome do Gnu czy Libtecha. Wiązania już mam, chodziło mi tylko o deski. Chciałam jeszcze spytać czy długość 146 cm byłaby odpowiednia i czy może zaproponujesz jeszcze jakieś konkretne modele innych marek? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 Wybrałbym krótszą deskę na 54kg, bo nie dociśniesz odpowiednio krawędzi. Z desek np. Raven Scarlet, Raven Grid, Rome Vinyl, Rome Romp. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Forminable 0 Napisano 15 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 Wybrałbym krótszą deskę na 54kg, bo nie dociśniesz odpowiednio krawędzi. Z desek np. Raven Scarlet, Raven Grid, Rome Vinyl, Rome Romp. W takim razie jakiej długości deskę byś proponował? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 Około 144cm. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Forminable 0 Napisano 16 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 Około 144cm. o Mam jeszcze pytanie, a mianowicie: czy słyszałeś coś o ROXY Silhouette? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 16 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 Roxy też spoko opcja. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi