lukas90 0 Napisano 11 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2015 Witam, Kupiłem nową deskę i dopiero zwróciłem uwagę, że moja stara jest wygięta na środku Czy takie wygięcie wpływa mocno na jazdę i czy taką deskę się prostuje? Chcę ją sprzedać bo mi już niepotrzebna, ale nie chcę komuś jej oddawać jeśli jest "niesprawna" Z góry dzięki za pomoc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Megalodon 2 Napisano 11 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2015 Sorki ale umarłem To jest klasyczny camber i tak ma być nic nie prostuj taki jest profil deski . 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukas90 0 Napisano 11 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2015 początkujący jestem i nie znam się na deskach Ale dzięki za odpowiedź Deska o płaskim profilu- która widać z tyłu na zdjęciu będzie dpowiednia dla mnie jako początkującego? Nie chcę jeździć szybko, ważne żeby się dobrze skręcało. Taką dostałem, nie wybierałem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Megalodon 2 Napisano 11 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2015 jak płaska to flat Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi