piorczens 0 Napisano 9 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2015 Siemka , napiszcie mi czy ktoś miał stycznośc z taką kurteczką model 2014 rok . Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aketo 3 Napisano 9 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2015 swietna kurtka membrana 10/10 waska i dluga ( ma dodatkowe wydluzone rekawy) jak ktos jest szczupak i wysoki w sam raz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piorczens 0 Napisano 9 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2015 hehe no może i szczupak to tak ale wysoki z tym to średnio bo 174 cm Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aketo 3 Napisano 9 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2015 wiesz musisz przymierzyc bo nie kazdemu pasuje ten model Moze S albo M by Ci siadly Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piorczens 0 Napisano 9 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2015 atakuje Mke Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martin_1234 2 Napisano 19 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2015 Moja kobieta kupiła w tym roku Nike Hudson Parka, mając wcześniej kurtke Burtona i z jej opinii wynika że bardziej przypadł jej do gustu Nike SB konkretnie chodzi o model http://boardroom.pl/pl/kurtki/399-nike-hudson-parka.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aketo 3 Napisano 19 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2015 ale tzn ze ta damska kurtka Najki parka cos tam jest lepsza od meskiej kurtki burka encore ??? bo nie rozumiem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PatiW 0 Napisano 28 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2017 A znacie już kurtki snowboardowe Burton z sezonu 2018? Myślicie, że są wśród nich modele, na które szczególnie warto zwrócić uwagę? W sumie mam jeszcze całkiem porządną kurtkę na stok, ale czuję, że przydałaby się jakaś odmiana. Szukam kurtki snowboardowej o możliwie dobrych parametrach, która jednak będzie wyglądać w miarę kobieco i atrakcyjnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aketo 3 Napisano 29 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2017 A znacie już kurtki snowboardowe Burton z sezonu 2018? Myślicie, że są wśród nich modele, na które szczególnie warto zwrócić uwagę? W sumie mam jeszcze całkiem porządną kurtkę na stok, ale czuję, że przydałaby się jakaś odmiana. Szukam kurtki snowboardowej o możliwie dobrych parametrach, która jednak będzie wyglądać w miarę kobieco i atrakcyjnie. Bardziej kobieco mowisz . mysle ze sprawdz oferte Volcoma tam jest wiecej ciekawyszych kurtek dla dziewczyn. Z burka to kolekcja Lamb (G.Stafani) i moze puchowka King Pine reszta wyglada gorzej nie sezon wczesniej pzdr Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
natalia_12 0 Napisano 19 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2020 Śliczna jest! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi