Kamil Mikłuszka 0 Napisano 6 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2015 Witam, mam problem z wyborem butów pod swoją jazdę na desce ;/ (Freeride/Freestyle) Od 3 lat jeżdżę w Burtonach Ion 09, jestem z nich zadowolony ale nadszedł czas na zmiany Myślałem nad Northwave Decade SL 2014, co o nich sądzicie ? Mój budżet to mniej wiecej w granicach 1000zł, oczywiście im mniej typ lepiej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aketo 3 Napisano 6 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2015 Mierzyles najnowsze ION ??? Norty Decade sa ok ale moim zdaniem IOny maja mniejsza wage oraz skorupe (tu opinie sa podzielone). Burton w tym sezonie troche zmienil rozmiarowke dlatego nie wszystkim siedza buty tegoroczne poza tym Decady sa tansze od burkow. Pytanie jeszcze czy miales okazje przymierzyc te Norty ???? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil Mikłuszka 0 Napisano 6 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2015 No właśnie nie miałem okazji mierzyć ani tych, ani tych ;/ Tylko że nowe IONy są o dużo droższe od Nortów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aketo 3 Napisano 6 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2015 Fakt ale moze sa gdzies Iony z zeszlego roku wez pod uwage model Burton Imperial (sa tansze od Ion-ow) i koniecznie przymierz tez norty bo one rowniez nie wszystkim pasuja pozdr Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil Mikłuszka 0 Napisano 7 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2015 Okey, dzięki za pomoc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martin_1234 2 Napisano 19 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2015 Witam, Polecam buty Nike Snowboarding, jeżdziłem w wielu firmach butów zaczynając od Burtonów-->32-->Celsius-->miałem też okazję jeżdzić w Vansach oraz Northwave'ach oraz Deeluxach natomiast Nike rozwiał moje wszelkie wątpliwości dotyczące butów snowboardowych. Zdecydowanie najwygodniejsze buty w jakich miałem okazję jeżdzić, aspekty techniczne tęz są górną półką Problem jest w tym że Nike Snowboarding jest ostatni sezon, więc jest delikany problem ze znalezieniem tych butów Wiem, że możesz to znależć na www.boardroom.pl oraz na ebay'u Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi