stepien23 0 Napisano 4 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2015 Witam!!! Mam kilka pytań,w tym sezonie planuje naukę jazdy na snowboardzie jednak nie jestem w tym wszystkim dobrze obeznany Moje pytania to: 1.Jak mam mieć ustawione wiązania na pierwszy dzień na stoku jeszcze nie jezdziłem więc z kąd mam wiedzieć która noga ma być z przodu ? 2.Co to znaczy że któraś noga jest skrętna? 3.Jak mam rozpoznać przód i tył deski ? 4.wcześniej jezdziłem na deskorolce czy to mi ułatwi jazde na snowboardzie ? 5.zauważyłem że większość snowboardzistów jezdzi w czapkach czy jazda w kasku to coś dziwnego ? Z góry Dziękuje !!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Megalodon 2 Napisano 4 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2015 1. 15/-6 na lekka kaczkę, a którą noga się ślizgasz na ślizgawce , którą noge masz na deskorolce ? 2. nie mam pojęcia ocb noga jest prowadząca a nie skretna. 3. poszukaj na youtube filmików abc snowboardu 4. i tak i nie ( masz balans i równowagę ) ale tu jeżdzisz na krawedziach , powinno byc łatwiej 5. kask to normalna rzecz , jednym tak wygodniej innym nie, ja do parku zawsze kask biorę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi