Michał Litman 0 Napisano 2 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2015 Witam. Miał ktoś doczynienia ze sklepem Snowbitch.pl? Zamówiłem od nich rękawice, ale po bardzo okazyjnej cenie więc nie wiem czego się spodziewać? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 2 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2015 Czeski sklep, więc jak będzie rozmiar zły to masz odsyłanie na swój koszt do Czech. Poza tym w przypadku reklamacji w sklepie poza PL nie licz na pomoc polskiego rzecznika. Ja bym dopłacił kilkadziesiąt złotych i kupił w polskim sklepie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał Litman 0 Napisano 3 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2015 Jeśli chodzi o rozmiar to już przymierzałem te rękawice. Chyba, że masz na myśli sytuacje w, której sklep wyśle inny niż zamawiany ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 3 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2015 Gdy wyśle inny niż zamawiany to powinien zapłacić za wysyłkę w dwie strony. Chodzi mi o właśnie takie sytuacje, a przede wszystkim o sprawy reklamacyjne, bo rękawice lubią się rozpruć i wtedy od widzimisię sklepu zależy czy Ci to pozytywnie rozpatrzą. W Polsce mógłbyś się wypłakać na ramieniu rzecznika praw konsumenta, a zagranicznemu sklepowi guzik zrobisz jak Ci reklamację odrzucą. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hips 0 Napisano 6 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2015 sory ze na tym pytanku ale jak moge dodac pytanie na forum? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał Litman 0 Napisano 8 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2015 tak samo jak napisałaś tego posta a jeśli chodzi o sklep SNOWBITCH to już wszystko jasne paczka doszła sklep sprawdzony ... szybka wysyłka wszystko super Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karolek 0 Napisano 27 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2015 Chciałem kupić buty takie jakie miałem do tej pory tzn. identyczny model. Okazało się, że model jest bardzo ciężko znaleźć (może go wycofali, czy zaprzestano produkcji?). W internecie wyskoczył mi sklep snowbitch i buty które były o prawie połowę tańsze niż w pozostałych sklepach (jeśli jakimś cudem w ogóle dało się znaleźć). Tak więc polecam ---------------- Bezbolesna depilacja gdańsk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michsza 0 Napisano 29 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2015 Sklepu nie znam, ale nie bardzo mam zaufanie do internetowych transakcji. Problemy z rozmiarem, reklamacjami itd.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi