bercik 11 Napisano 14 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2006 Jeśli stworzyliście jakieś filmy snowboardowe to pochwalcie się nimi tutaj Ja podsyłam linki do dwóch. Psycho Gravity Riders -zwiastun to jest film który jest kręcony w naszej mieścinie przez kolegów:) oraz drugi filmik to zapowiedź nadesłana przez pewnego snowboardziste:) http://www.sti.net.pl/~esnowboard/PsychoGravityRidersZwiastun.rar http://www.sti.net.pl/~esnowboard/zapowiedz.rar Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 14 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2006 no no to widze ze oprócz centrum powstaje film, i kto wie.... moze jacyś pro jeszcze sie ujawnią :D no zawistun spoko spoko. A kiedy sie można spodziewać filmu? i jaki on ma być długi ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 15 Luty 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2006 Nie znana jest jeszcze dokładna premiera Psycho Gravity Riders gdyż mamy kumpel ma kasete 60 min przeznaczoną na ten film - nio nie wiem ile w tym momencie jest zapełnione nio ale film bedize taki dość długi raczej Ale jak tylko będzie to dam znać Mam nadziej że już w pełnej wersji będzie on w odpowiedniej jakości:) - Sprzydałyby sie jakieś scenki freerideowe ale to trzeba w góry jechac:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 23 Marzec 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2006 wczoraj kilka godzin i dziś całe przedpołudnie montowałem filmik :D no i nawet udało mi sie zmontowac - trwa 6:20 bo tylko tyle ujęć miałem a zajmuje cos ponad 50 MB jak będe mógł to wrzuce go na serwer i sobie lokniecie. Normalnie tak mnie to wciągnęło że planuje zakup kamerki cyfrowej a wtedy to już filmiki będą dobrej jakości Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 23 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2006 oooo Bercik widze ze bedizemy miec kamerzyste :D a filmik zapodawaj szybciutko bo trzeba oblookac i osadzic ( chodz nie watpie ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 29 Marzec 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2006 Filmik już gotowy:) możecie sobie go ściągnąć , zajmuje 50 mb i trwa ponad 6 minut. Loknijcie i dajcie znać czy się podoba:) www.kfl-wojkowice.prv.pl/filmiki/bercik&maq.rar Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 30 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2006 no i dalej ni ciula, otiwera mis ie ta stronka, ale jest tylko taka pusta biała :? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 30 Marzec 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2006 no szkoda:/ hmmmmm...dziwne.... jak wrzuce na inny serwer to wtedy podam Ci innego linka bo nie wiem dlaczego tak jest. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qbass 0 Napisano 13 Kwiecień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2006 Przedstawiam dwa filmiki ("zapowiedzi") mojego autorstwa! Obydwa pochodzą ze stronki ekipy z Rabki, której jestem członkiem! Podaję linki: http://www.extreme.rabka.pl/Zadzial1.wmv http://www.extreme.rabka.pl/10.03.06_%20NT_Zadzial.wmv Mile widziane komentarze;) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 14 Kwiecień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2006 Witaj Qbass wczoraj wieczorem sobie obejrzałem oba te filmiki i muszze Ci powiedzieć że całkiem fajne:) szkoda że zabrakło tam skoków na hopach bo byłby już taki kompletny ale tak ogólnie to fajny ujęcia z jazdy :D podobało mi się i muzyczka też ok:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qbass 0 Napisano 14 Kwiecień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2006 w pełnej wersji (po maturach) będzie wszystko;) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 14 Maj 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2006 Alo Qbass! No już prawie po maturach... masz już gotowy filmik? z chęcią bym sobie zobaczył Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qbass 0 Napisano 14 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2006 prawie robi wielka roznice;) ostatnia mam we srode;) pozniej zaczynam montowac plik! polowe juz mam z kiedys tam! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 1 Czerwiec 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2006 no i jak tam qbass? po maturkach już? Jak Ci tam poszło i czy zmontowałeć już ten filmik. Jak zrobisz to podeślij linka na forum to ocenimy:) Pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daninho 0 Napisano 30 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2006 Mozna wrzucic film jakos tak hmm bez podawania linku tylko poprostu go wrzucic?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daninho 0 Napisano 4 Lipiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2006 Troche o naszym filmie. SN.IN.GI- skrot od snowboarding in giżycko. Dla Know How'a byl to pierwszy sezon na desce, dla mnie tez ale dwa lata przed tym jezdzilem dzien z instruktorem. Film byl krecony aparatem i stad taka sobie jakosc. No i na filmie nie ma paru trikow z powodu wysiadajaacych baterii np noseslide, chicken salad nosegrab 180. no i byl krecony u Know-how'a i Nod!ego za domem wiec nie dziwcie sie ze hopa nie za duza Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marecki 0 Napisano 25 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2006 Witam!!! Jaki tytul nosi ten kawalek w waszym filmiku ?? http://www.sti.net.pl/~esnowboard/PsychoGravityRidersZwiastun.rar Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mike 0 Napisano 25 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2006 Krótka szkoła backflipa w moim i Qby wykonaniu w zimie 2006\2007 nakręcimy cholernie długi film fS\fR pozdro http://rapidshare.de/files/30741076/film_bf.wmv Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 25 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2006 kurde, przed chwilą ciągnełem z rapida i musze czekać, nie mozęsz go wrzucić na inny serwer? może na megaupload.com Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mike 0 Napisano 25 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2006 niezabardzo dzisiaj juz nie dam rady ale jutro ok edit : wrzucam na sendspace http://www.sendspace.com/file/rumwa6 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 25 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2006 Witam!!! Jaki tytul nosi ten kawalek w waszym filmiku ?? Jest to Girl Yeah Right - Long Haired Freaky People Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marecki 0 Napisano 25 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2006 wiekie dzieki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freestyle 0 Napisano 18 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2006 Bercik a poztym zajebisty zwiastun mi sie bardzo podoba :razz: I fajny podklad. Moze w ta zime my cos z kumplem nakrencimy :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi-1 1 Napisano 20 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2007 Bercik a może wiesz z kąd ją ściągnąć bo jakoś nie mogę znaleść :neutral: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 21 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2007 przez emule , bearshera itd przez wszystkie programy p2p da się ten kawałek ściągnąć. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi