Maniek 4 Napisano 28 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2014 Witam forumowiczów. Mieszkam w Wałbrzychu i miałem plan, by we Wtorek gdzieś pojechać no ale właśnie nie wiem gdzie ;x Macie jakieś fajnie miejscówki w tych okolicach? Bym nie musiał jeździć po trawie:D Mój wybór padł na Janskie Laznie w Czechach ale może znacie coś lepszego? Ps. Jak ktoś by się chciał zabrać to pisać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aketo 3 Napisano 28 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2014 Szpindlerowy Mlyn polecam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maniek 4 Napisano 28 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2014 Byłem tam w zeszłym roku i nie było wystarczająco śniegu na skocznie ;( Ośrodek świetny ale nie na 1 dzień bo to dość daleko. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal90 0 Napisano 2 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2015 Za 2 tygodnie chce pojechać na tydzień właśnie do Szpindlerowy Mlyn, bo słyszałem o tym miejscu wiele dobrego. Mam jednak pytanie, a mianowicie czy jest to miejsce dla średnio zaawansowanych? Jeżdżę co prawda kilka lat, ale raczej sporadycznie i nie chce się porywać z motyką na słońce. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi