Jan Barański 0 Napisano 22 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2014 Hey, Przyszedł dla mnie czas na zmianę kasku, więc czy ktoś mógłby mi doradzić parę modeli (mam już parę opcyjek ale chce waszej rady może nie w kwestii bezpieczeństwa, a wyglądu samego kasku) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aketo 3 Napisano 22 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2014 ANON BLITZ good option 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 22 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2014 ...i koniecznie przymiarka, bo niestety nie każdy ma taką sam kształt głowy. 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan Barański 0 Napisano 22 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2014 ANON BLITZ good option anon jest najs, dzięki bardzo chyba mam już prezent na święta Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 29 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2014 prawda prawda że każdy ma inną głowę ale jest sporo kasków które prawie każdemu dobrze leżą na głowie. Można tu wymienić K2 Phase, K2 Rival, Pro-Tec Classic Snow, Pro-Tec Riot i kilka innych. Pro-Tec jak dla mnie ma ciekawą rozmiarówkę bo jest szersza niż u innych producentów, można lepiej dopasować sobie kask. Dla przykładu z K2 M-ka mnie lekko ciśnie a L/XL jest ok ale objętościowo jest większy niż M. Z Pro-TEC m-ka siedzi mi idealnie i zgrabnie wygląda jak na kask. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi