Patryk Zawadzki 0 Napisano 11 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2014 Cześć, Zakupiłem deskę k2 subculture (flex 6) oraz wiązania nitro blackhawk flex tez 6. Ogólnie w poprzednich butach (marketówki) był ten problem że okropnue mnie bolała noga. Przy wypożyczonych było to samo. 15 minut jazdy i nie mogę wytrzymać z bólu. Ogolnie mam szerokie stopy. Przymierzyłem już wiele par butów i teraz moje pytanie ktore wybrać. Vans encore 2014 czy butron ruler 2015? Vansy sa mega wygodne jednak nie sa za miękkie do tej deski i butów? Natomiast Burton lekko ciśnie mnie od góry. Jednak może po dniu na stoku to się zmieni? Vans 660 zł burton 800 zl jak coś. Które zabrać? Pisałem z telefonu więc sory za błędy i dzięki z góry za odpowiedź. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanimirza 0 Napisano 12 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2014 Ciekaw jestem jakie macie kamery na kaskach. Mnie ostatnio spodobała sie kamera sportowa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 12 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2014 Buty to bardzo ważna część setu snowboardowego i muszą być dobrze dobrane, trzymać pięte i nie cisnąć. Jeśli do zabawy to będą ok, jak do jazdy mogą być za miękkie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk Zawadzki 0 Napisano 12 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2014 Buty to bardzo ważna część setu snowboardowego i muszą być dobrze dobrane, trzymać pięte i nie cisnąć. Jeśli do zabawy to będą ok, jak do jazdy mogą być za miękkie Jakiego buta możecie polecić do szerokiej stopy? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aketo 3 Napisano 16 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2014 Cześć, Zakupiłem deskę k2 subculture (flex 6) oraz wiązania nitro blackhawk flex tez 6. Ogólnie w poprzednich butach (marketówki) był ten problem że okropnue mnie bolała noga. Przy wypożyczonych było to samo. 15 minut jazdy i nie mogę wytrzymać z bólu. Ogolnie mam szerokie stopy. Przymierzyłem już wiele par butów i teraz moje pytanie ktore wybrać. Vans encore 2014 czy butron ruler 2015? Vansy sa mega wygodne jednak nie sa za miękkie do tej deski i butów? Natomiast Burton lekko ciśnie mnie od góry. Jednak może po dniu na stoku to się zmieni? Vans 660 zł burton 800 zl jak coś. Które zabrać? Pisałem z telefonu więc sory za błędy i dzięki z góry za odpowiedź. Czesc co do Rulerow to moga sie okazac za waskie w tym sezonie jest tez specjalny model RULER WIDE (*tylko w czarnym kolorze z zoltymi sznurkami) dla osob o szerszych stopach . Generlanie polecam Rulery ale jak np wyglodne byly dla Ciebie Vansy to pomysl o takim bucie VANS MATLOCK jakiego rozmiaru szukasz ??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk Zawadzki 0 Napisano 16 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2014 Czesc co do Rulerow to moga sie okazac za waskie w tym sezonie jest tez specjalny model RULER WIDE (*tylko w czarnym kolorze z zoltymi sznurkami) dla osob o szerszych stopach . Generlanie polecam Rulery ale jak np wyglodne byly dla Ciebie Vansy to pomysl o takim bucie VANS MATLOCK jakiego rozmiaru szukasz ??? Właśnie przymierzałem ten model wide. Szukam rozmiaru 42 do 43 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aketo 3 Napisano 17 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2014 ja polecam Vans Matlock (flex bedzie ok) jak cos to priv zostaly mi juz tylko 42 ostatnie wkaldaka 27 cm Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukkow 0 Napisano 26 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2014 A może DC Travis ? Nie za twarde, nie za miękkie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi