rafb 0 Napisano 29 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2008 http://www.ankietka.pl/ankieta/pokaz/id/11532/snowpark-na-gorce-szczeslwickiej.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 29 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2008 ZNaczy mamy się wypowiedzieć na temat snowparku w jakimś mieście dalekim od nas? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
x9ro 1 Napisano 29 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2008 No wiesz to chyba mieszkancy warszawy ;] w tej ankiecie niech biora udzial ;] ale dalem zebyscie mieli snowpark za freeko nie bede taki zły Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 30 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2008 poszło:) popieram inicjatywe:) rafb a ta ankieta ma w czymś pomóc? może jakoś wpłynąć na to czy snowpark powstanie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 30 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2008 Hmmm... no to też wyślę,bo jeśli zrobią w Warszawie,to może zaczną też robić w innych miastach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 12 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2009 Aa odświeżę temacik. Za mną dwa dni leśnej sesji na boxie garażowej roboty. Miałem lekkie wątpliwości, ale ostatecznie wyszło max dobrze. Jedyny mankament - brak oświetlenia. Ogólnie możliwość pojeżdżenia w domu, to max zajebista sprawa. Taka rozgrzeweczka przed dłuższym wyjazdem, no i coś dało radę skleić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blazerr 0 Napisano 12 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2009 no ja niestety nie za bardzo mam jak kozystac mieszkam na pomorzu a tu dupa nie za bardzo jest snieg jak juz to bawei sei deskorolka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi