speeedo 0 Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 :mrgreen: głowy nie dam sobie za nich uciąć ale moim zdaniem jest to najlepsza firma w okolicy nie jednego konkurenta już wycieli z rynku(czytaj miasta i okolic :mrgreen: ), więc czymś sobie tą renomę wyrobili ... ale swoją drogą nikt lepiej nie zajmie się twoim sprzętem niż ty sam :wink: , a ile pewnie przy tym radochy :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek LKR 0 Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 generalnie mi chodzi o tą radoche ;D a w moim miescie nie ma zadnego serwisuuu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi-1 1 Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 u mnie też cienko z serwisami (nie wiem nawet czy jest jakiś bliżej niż w krakowie) uroki małych miasteczek:D :razz: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 Z tym smarowaniem na "odwal się" to troszkę nie tak. Im to zajmuje parę minut, bo mają do tego specjalną maszynę za kilkanaście baniek. Maszyna nie oszukuje. Co do satysfakcji z samodzielnej pracy, to w pełni się zgadzam. :] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek LKR 0 Napisano 10 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2007 ze niby jaka to maszyna bo ja widzielem normalne zalasko xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VfBElQgMUQ 0 Napisano 10 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2007 . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 10 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2007 w dobrych serwisach mają specjalne maszyny. Taka maszynka to kosztuje pewnie od 10 tys. zł w góre. Z tym że taka maszynkla to chyba tylko poleruje ślizg , czyści i moze jeszcze coś innego ale smar chyba żelazkiem rozprowadzają ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek LKR 0 Napisano 10 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2007 No to niebyłem w dobrym serwisie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 10 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2007 @Bercik Maszyna na zdjęciu, które pokazałeś owszem nie służy do smarowania ślizgu. :] Była tam inna maszyna przystosowana do tego. Polegało to na tym, że na kręcącą się taśmę nakładałeś wosk, a potem ładnie na desce to rozsmarowywałeś. W galerii chyba nie mamy foty z tym... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi-1 1 Napisano 10 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2007 a na jaką temp. smarujecie dechy jakaś konkretna czy all? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VfBElQgMUQ 0 Napisano 10 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2007 . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi-1 1 Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2007 Maciek LKR, tu masz ten korek o który pytałeś wcześniej 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek LKR 0 Napisano 12 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2007 eno niezły sklepik dzieki ten korek zeby polerowac .?;d Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi-1 1 Napisano 12 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2007 tak :mrgreen: przynajmniej Bercik tak twierdzi, sam jeszcze nie próbowałem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 13 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2007 dokładnie o coś takiego mi chodizło :-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srubka 0 Napisano 29 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2007 Mam pytanie. Czy ma sens wosowanie na zimno jesli juz wczesniej woskowalem na cieplo?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi-1 1 Napisano 29 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2007 można prysnąć przed wyjściem na stok zawsze lepszy poślizg będzie raczej mieć :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 29 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2007 Raczej nie jest to jakoś wskazane. Ja czegoś takiego nie stosuję. Raz lub dwa razy w sezonie posmaruje sobie dechę na ciepło i starcza spokojnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srubka 0 Napisano 29 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2007 Dz. Własnie sie zastanawialem nad tym czy to majakis sens. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kravec 0 Napisano 8 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2014 Co myślicie o czymś takim do zmywania starego wosku: http://allegro.pl/cleaner-base-one-silcare-do-przemywania-570ml-i4716905449.html http://allegro.pl/pulsar-zmywacz-do-resztek-kleju-smaru-wosku-k235y-i4692556857.html ? Czytałem że benzyna ekstrakcyjna niekoniecznie dobrze robi ślizgowi (wysusza), przez co mam do niej trochę dystans. Szukam też jakiegoś tańszego zamiennika do base cleanerów w sprayu- 30-60zł za 250 ml nie wychodzi zbyt kolorowo (obawiam się że może to wystarczać na niewiele smarowań). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istar 0 Napisano 10 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2017 Może spróbuj izopropanol? Jest to alkohol, którym się z tego co wiem czyści światłowody. Myślę, że możesz nim spróbować, nie wysusza ale dobrze usuwa zabrudzenia tego typu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Witt111 0 Napisano 22 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2017 Grunt to smarowanie )) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirandola 0 Napisano 25 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2019 Dzięki za informacje, w tym roku będę śmigać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miloszek5012 0 Napisano 30 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2019 ja kupuję wosk i oddaję do smarowania ze względu na brak czasu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jewgienij 0 Napisano 27 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2019 witam,dziękuje za rady. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi