qbeu 0 Napisano 18 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2014 Cześć wszystkim, po długim okresie zawodniczej jazdy na nartach postanowiłem zrobić przesiadkę na snb na deskę i wiązania jestem raczej zdecydowany, przy wyborze kierowałem się tym aby zestaw nie był na jeden sezon i pozwalał na bezproblemowe rozwijanie umiejętności. Deska - Voelkl Spade 154/157/159 (tutaj nie jestem pewien, chce deske AM ale raczej w strone jazdy po twardym niż do parku) Wiązania - Flux tt Do tego chciałbym kupić jakieś w miarę porządne buty, bo zakładam że za jakiś czas zmienie samą deskę a wiązania i buty sobie zostawie. Macie jakieś propozycje? Buty mam zamiar mierzyć ale chcę się zorientować czego szukać. Zaznaczam, że jestem kompletnie zielony! Waga 65 (na czczo ) Wzrost 176. Stopa 40-41 Jeszcze raz witam i pozdrawiam! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 18 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2014 Na 65kg deska 151, max 152cm. Northwave Freedom, Legend, Burton większość modeli butów ma dobrych, Vans. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 19 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2014 northwave freedom i Legend jak najbardziej godne uwagi - zgrabne, solidne i dobrze trzymają stopę. Inne dobre buty z średniej półki to Deeluxe ID CF http://proboarder.pl/buty-snowboardowe-deeluxe-id-cf-reverse, Rome Bodega Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi