FiSH 0 Napisano 18 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2014 Witam Planuje wyjazd na snowboard dla mnie i mej dziewczyny. W drugiej połowie lutego. Ona będzie dopiero zaczynać, ja już całkiem nieźle jeżdżę. Budżet mamy średni-skromny. Myślę o białce tatrzańskiej, zachęca mnie karnet tatra ski który to jest na wyciągów sporo a gdy to uwzględnimy to w dość niskiej cenie (360zł za 6dni): W Białce Tatrzańskiej – Ośrodek Narciarski Kotelnica Białczańska, Ośrodek Narciarski Bania, Stacja Narciarska Kaniówka W Jurgowie - Ośrodek Narciarski JurgówSki W Czarnej Górze – Stacja Narciarska Koziniec, Stacja Narciarska Grapa-LitwinkaW Kluszkowcach – Ośrodek Narciarski CzorsztynSki Boję się jednak tłumów na stokach. Nigdy tam jeszcze nie byłem, a w internecie znajdzie się kilka niepochlebnych opinii. Czy taki wyjazd jest dobrym pomysłem? Czy też utoniemy w morzu ludzi? Może inne miejsce było by lepsze? Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 20 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2014 tłumów na pewno tam nie unikniesz ale zobacz sobie ile województw ma wtedy ferie i które bo od tego też wiele zależy. Tam zawsze jest masa ludzi i trzeba uważać. Fakt faktem że dla początkujących to jest to dobry teren bo nie ma stromych stoków i infrastruktura jest bardzo dobra ale ludzi pełno. Może na tych innych stokach które wchodzą w skład karnetu Tatra Ski. Bardzo fajnie jest też w Zieleńcu - dobra infrastruktura i sporo tras ale w większości dosyć łatwe. Nie wiem jak w tym terminie z ludźmi ale pewnie też w kolejkach trzeba swoje odstać. Ambitniejsze trasy są w Czarnej Górze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielony78 0 Napisano 28 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2014 Ja jadę do 15 lutego tam bede . Jeżdżę na kaniowce ,zawsze jest troche ludzi , rano nie widać muld tak gdzieś po 15-16 można spokojnie jezdzic i nie ma duzo ludzi a jest fajnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi