Murzynq 0 Napisano 15 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2014 Witam, Poszukuje butów do 600 zł dla średnio-zaawansowanego z racji że w moich Head Scout dość wyraźnie przetarły się już linki w wkładce i podejrzewam że kwestią czasu jest jaki to wszystko strzeli. Głównie jeżdżę na stoku ale w sezon temu zacząłem trochę jeździć poza trasą odwiedzać jakieś snowparki. Więc szukam kompromisu jeśli chodzi o flex abym mógł jeździć po stoku jak i coś się bawić poza trasa czy na parku. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 15 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2014 Musiałbyś najpierw pomierzyć, bo można wymienić z 20 dobrych butów, ale może się okazać, że żadne nie leżą na Twojej stopie idealnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Murzynq 0 Napisano 15 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2014 W mojej okolicy nie ma zbyt wielu sklepów ze sprzętem snowboardowym, więc mam dość ograniczone pole do popisu. Na razie chciałbym tylko aby ktoś mi podał kilka propozycji butów godnych uwagi, a ja już postaram się je poszukać w stacjonarnych sklepach w mojej okolicy. Wtedy je przymierze i wybiorę te które leżą najlepiej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 17 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2014 Northwave Freedom, Rome Stomp Rome Bodgea Deeluxe ID CF Northwave Legend Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtaz 0 Napisano 18 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2014 Deeluxe ID CF polecam , bdb buty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aketo 3 Napisano 15 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2014 Vans Matlock jakiego rozmiaru szukasz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Murzynq 0 Napisano 29 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2014 Mam pytanie czy Delluxe ID CF nie będą za twardymi butami, bo szukam czegoś zarówno na stok i park. Czy ten but będzie na tyle uniwersalny że zarówno tu i tu będzie się dobrze sprawdzał? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi