Grzesiek Wójcik 0 Napisano 7 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2014 Elo! Co polecicie do 500 zł dla średniozaawansowanego pod AM? Deska k2 brigade wiązania rome 390, Dzieki za odpowiedz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 8 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2014 Coś co dobrze leży na Twojej stopie. Buty trzeba po prostu przymierzyć i wybrać najwygodniejsze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 9 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2014 w takim budżecie celowałbym w Northwave Freedom, ewentualnie jeszcze Rome Smith Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzesiek Wójcik 0 Napisano 26 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2014 Mierzyłem wiele butów i kupiłem head scout boa. Ogólnie z dostępnych rozmiarów leżały najlepiej. Doszły mi przedwczoraj wiązania (390 boss) i po zamontowaniu do deski i zapięciu buta siedzi on idealnie w wiązaniu (zupełnie nie da się nim poruszyć) ale wydaje mi się, ze jest problem z butami, bo gdy wszystko jest dopięte jestem w stanie poruszyć stopą w bucie (zarówno piętą jak i przodem)... Mam 2 tygodnie na zwrot i się zastanawiam czy tego nie zrobić, bo wszędzie piszą, ze buty się trochę rozbiją, więc jeszcze gorzej by trzymały. Co myślicie? A tak btw. czy są dostępne gdzieś śruby do wiązań rome? nie chodzi mi o te które mocują wiązanie do deski, ale te w samym wiązaniu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 4 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2014 Nowy but ma po założeniu i wyprostowaniu nogi w kolanie wręcz lekko upijać. Dopiero gdy pochylisz piszczel na język buta stopa powinna przesunąć się maksymalnie do tyłu i wtedy but ma być wygodny i w palcach nie może być upijania. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi