krzak 0 Napisano 11 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2014 Powiedzcie mi gdzie w Alpach można znaleźć jakieś porządne snowparki z dobrą infrastrukturą i porządnie przygotowanymi stokami. W Polsce ogarnialiśmy Białkę i Zieleniec, ale po kilku latach warto zrobić progres w jakiś lepszych miejscówkach. Tak sobie pomyśleliśmy, że może wypad w Alpy, ale po sprawdzeniu każde miejsce wydaje się ok, do tego każde jest ‘podobno’ najlepsze. Zbytnio nie wierzę takim reklamą i wolałbym coś przetestowanego żeby się nie zawieść i nie stracić dużej kasy. Z góry dzięki za dobre info!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chiquita 0 Napisano 12 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2014 Praktycznie każdy lepszy kurort w Alpach ma snowpark i jak wiadomo są o wiele lepsze od tych u nas. Oczywiście wszystko rozbija się o ceny... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kawuel 0 Napisano 12 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2014 w tym roku w lutym byłem ze Snow show w francuskim Chamrousse i mają tam jeden z lepszych snowparków. Niestety nie korzystałem ale z tego co słyszałem, to nasi towarzysze-freestailowcy z Krakowa bardzo sobie chwalili. Mówili o jakiś railach, poduszce do skoków itp. Ale szczerze ci powiem, że nie wiem co to nawet jest W każdym bądź razie wszystkie trasy były dobrze przygotowane Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzak 0 Napisano 14 Sierpień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2014 w tym roku w lutym byłem ze Snow show w francuskim Chamrousse i mają tam jeden z lepszych snowparków. Niestety nie korzystałem ale z tego co słyszałem, to nasi towarzysze-freestailowcy z Krakowa bardzo sobie chwalili. Mówili o jakiś railach, poduszce do skoków itp. Ale szczerze ci powiem, że nie wiem co to nawet jest W każdym bądź razie wszystkie trasy były dobrze przygotowane O Chamrousse nie słyszałem, ale sobie sprawdzę. A ten snowshow.pl?? gdzieś mi się przewinął, powiedz mi jak poziom wycieczek u nich. Warto jechać? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kawuel 0 Napisano 18 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2014 Sprawdź miejscówkę, jest naprawdę w porządku, jeśli będzie opcja to w tym sezonie też pojedziemy. A co do Snow show to wg mnie warto, jak to się mówi cena do jakości na b.dobrym poziomie. Już w autokarze integracja była spoko, co zwiastowało udanym wypadem Do lokum itp. nie było zastrzeżeń, wiadomo mogło być trochę więcej miejsca, ale przecież nie przyjechaliśmy po to by siedzieć w pokojach. Miejsce jak już wspomniałem-bajka. Zresztą sam sobie sprawdź, co i jak jeśli jesteś zainteresowany, w sieci nie brakuje informacji nt. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yeti33 0 Napisano 28 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2014 O Chamrousse nie słyszałem, ale sobie sprawdzę. A ten snowshow.pl?? gdzieś mi się przewinął, powiedz mi jak poziom wycieczek u nich. Warto jechać? Też polecam Francję, bylem w tym roku i z pewnościa jeszcze nie raz tam pojadę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Rukarolka Napisano 27 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2014 Polecam snowparki we Francji: Risoul i Vars. Byłam w Vars - długość snowparku to 800 metrów. Znajdują się tam: halfpipe (100 metrów długości i 2,5 metrów wysokości), boardercross, big air, obszar snowskate. Odbywają się tam nocne pokazy przy muzyce. ----- Tani elektroniczny papieros Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teddy 0 Napisano 9 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2014 Ja polecam Nike Snowpark Montafon. Ten największy w Austrii i Europie snowpark. Na jego terenie znajduje się również strefa chillu z leżakami i muzyką. Dodatkowo w każdy poniedziałek o godzinie 10:00 za jedyne 5 Euro można wziąć udział w zorganizowanych zajęciach z freestyle’owym przewodnikiem. ----------------- Porządne sprzątanie Warszawa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi