dziobi 0 Napisano 22 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2014 Wykrecilam nogę (prawa) i od razu poszłam do lekarza. Uszkodzona torebka stawowa :c .Tydzień w szynie, pózniej 4 tyg w stabilizatorze. Po ściągnięciu szyny kostka był fioletowa. Teraz zaczęła mnie bolec nie wiem dlaczego. Dopiero 4 lipca mam iść do lekarza, ale zaczęłam czytać jakie moge mieć problemy z ta noga. Bede jeździć w tym roku? Czy raczej odpuścić sobie ten sezon? Miałam tez naderwanie więzadła w lewej kostce kilka lat temu. Aha. Prawa noga z przodu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 13 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2014 spokojnie, dasz radę, jest jeszcze dużo czasu, a bóle to normalna sprawa po takim urazie. Jeśli zależy Ci żeby noga była w pełni sprawna i żeby nie mieć problemów w przyszłości to jakaś mała rehabilitacja będzie wskazana. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ramora 0 Napisano 29 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2014 ja złamałem rzepkę w lewym kolanie, długa rehabilitacja przede mną, mam nadzieję, że wrócę do całkowitej formy... _________________ CHIPPENDALES CENY NAJNIŻSZE! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Romek 0 Napisano 18 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2014 Lepiej dłużej rehabilitować aniżeli znowu uszkodzić. Nie ma co szaleć. ________________ Rzetelne porady prawne Kraków Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kora 0 Napisano 21 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2014 wszystko wymaga czasu. Uszkodzić się łatwo ale rehabilitacja wymaga czasu i ciepliwości. _____________ Udane przyjęcie weselne Gliwice Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pati102 0 Napisano 11 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2014 ja miałam uszkodzoną rzepkę. Ból niesamowity. Zabieg i pełna rehabilitacja trwały prawie 2 lata. Teraz od roku jest dobrze. ________________ Profesjonalne strony www Warszawa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miranda 0 Napisano 13 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2014 Trzeba iść na kontrolę do lekarza. Ja bym ostroznie w tym roku podchodziła do zjazdów. ______________ Piekne i tanie mieszkania Gdańsk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malwinka102 0 Napisano 20 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2014 Powinnaś jak najszybciej skonsultować to z lekarzem. W tym roku zadbaj o nogę i nie przeciążaj kolana. Odpuść. Będzie dobrze. ------------------- Dobry kierunek: informatyka studia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kars 0 Napisano 30 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2018 Jak mozna ustabilizować kolano po kontuzji? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kars 0 Napisano 30 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2018 Tak sie ostatnio nad tym zastanawialem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bronny 0 Napisano 31 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2018 Jest wiele możliwości. Najważniejsza na pewno będzie rehabilitacja i nic tej rehabilitacji nie zastąpi.... Powinien ją dobrac albo dobry lekarz z dziedziny rehabilitacji albo specjalista fizjoterapeuta. Jeśli chodzi o sama stabilizację to polecam poczytać sobie o opaskach kompresyjnych: http://www.os1st.pl/ Wzmacniają kolano zapewniają ochronę i stabilizuja Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pekos 0 Napisano 28 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2018 odpuść dopóki niw zagoi się dobrze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parol 0 Napisano 25 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2019 Tez to kiedys przerabialem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krab 0 Napisano 12 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2019 A spotkaliscie sie kiedys z problemami ze stawem skokowym? Podobno jakies usg mozna zrobic, ile taka impreza moze kosztowac srednio? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczepan 0 Napisano 14 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2019 Swego czasu (jak bylem jeszcze mlodszy) to zdarzaly mi sie wypady na snowboard badz tez narty. Wspominam je dosc pozytywnie .. poza wlasnie jednym incydentem jaki mnie spotkal. Znajomy namowil mnie wtedy na udanie sie na mala uczeszana trase .. na poczatku mialem pewne obawy (jak sie okazuje pozniej w pelni uzasadnione) ale sie zgodzilem bo nie chcialem wyjsc na tchorza. Skonczylo sie to najechaniem na dosc duzy wyboj .. slychac bylo tylko takie chrupniecie w okolicach kostki. Cale szczescie, ze bylo to niedaleko osrodka w jakim mielismy zakwaterowanie. Sprawa byla dosc szybka poniewaz zostalem wyslany na usg stawu skokowego kraków gdzie wszystko wyszlo czarno na bialym. Doszlo do zlamania kosci goleni co nie bylo mily przezyciem. Zostal zalozony gips, a ja mialem z glowy wypoczynek. Nie wiem ile teraz taka usluga moze kosztowac .. jak podaja na tym przykladzie https://nowaortopedia.pl/usg-stawu-skokowego/krakow to w granicach 200 zloty. Ja wtedy mialem wykupione ubezpieczenie prywatne wiec koszta pokryl ubezpieczyciel. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marciin59 0 Napisano 19 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2019 No z kontuzjami tak jest. Trafiają się gdy bardzo tego nie chcemy. _____ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klaudia844 0 Napisano 26 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2020 Jeśli w związku z kontuzją jesteś leczony farmakologicznie, to pamiętaj, że w celu kontynuacji leczenia możesz lekarza poprosić zdalnie o wypisanie recepty (lekarzonline.eu) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferguson321 0 Napisano 8 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2020 Przykro mi o tym słyszeć, życzę zdrowia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lidia_12 0 Napisano 19 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2020 Powrotu do zdrowia! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
romek3332 0 Napisano 14 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2020 Ja złapałem bardzo dużą kontuzję i musiałem kupić jakiś sprzęt do rehabilitacji. Znajomy mi powiedział że bardzo dobry sprzęt do rehabilitacji kupię że sklepu https://sklep.medreha.pl/pl/blog . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyss 0 Napisano 13 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2021 Miałam naderwane boczne, kolano strasznie mi uciekało. Chodziłam w stabilizatorze jakoś ponad miesiąc. O kuli dodatkowo. Współczuję, ból jest okropny. I niestety zostaje na długo ja do dzisiaj tym kolanem odczuwam zmiany pogody, albo jak zimą założę spódnice to jest masakra. Dobre efekty może dawać leczenie osoczem. Aktualnie jest ono prowadzone w niektórych nowoczesnych ośrodkach zdrowotnych https://medycynaestetycznakrakow.pl/nowoczesne-sposoby-leczenia-bolu-kolan-leczenie-kolan-osoczem/ Więej informacji na stronie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kristofer32123 0 Napisano 20 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2022 elo z ranca Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi