Grzesiek Wójcik 0 Napisano 15 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2014 Elo! Jestem nowy na forum, więc z góry przepraszam za błędy w opisie tematu. Jestem na etapie zakupu deski butów i wiązań, była by to pierwsza moja deska, ponieważ przez ostatnie 2 lata wypożyczałem sprzęt. Ale po kolei: Wzrost 186cm waga 90kg rozmiar buta: niestety 47 (30.5 czm US 12.5 UK12) cena: chcialbym zamknać wszystko (deska buty wiazania) w 2000zł jeśli to możliwe. Wydaje mi się, ze mój poziom to początkujący/średniozaawansowany, więc była by to deska do doskonalenia techniki. Zastanawiałem się nad tymi dwoma: http://www.snowshop.pl/deska-snowboardowa-k2-brigade-2014 http://www.decathlon.pl/snowboard-freeride-rossignol-templar-id_8286255.html (nie moge niestety nigdzie znaleźć rozmiaru) Jakie ewentualnie wiązania do niej dobrać i jakie buty polecacie? W ogóle się na tym nie znam, więc liczę na szczegółowe porady . Z góry dziękuje za odpowiedzi, piszę to w maju bo liczę, ze poza sezonem wyhaczę coś taniej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 15 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2014 Do czego ma służyć deska? Pierwsza to AM, a druga FR, więc dwie kompletnie różne deski do innych rzeczy? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzesiek Wójcik 0 Napisano 15 Maj 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2014 Do czego ma służyć deska? Pierwsza to AM, a druga FR, więc dwie kompletnie różne deski do innych rzeczy? Jak narazie chcę podszkolić tehnike. Jeździłbym głownie po stoku zwykłe zjazdy, bez jakiegoś skakania narazie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 15 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2014 W tej cenie K2 Brigade to fajna opcja. Z rozwiązań w dobrej cenie mogę Ci polecić jeszcze Pathron Legend/Flaxer. Zacząłbym od przymiarki i zakupu wygodnych butów i na nich bym nie oszczędzał. 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzesiek Wójcik 0 Napisano 15 Maj 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2014 W tej cenie K2 Brigade to fajna opcja. Z rozwiązań w dobrej cenie mogę Ci polecić jeszcze Pathron Legend/Flaxer. Zacząłbym od przymiarki i zakupu wygodnych butów i na nich bym nie oszczędzał. A jak jest jeśli chodzi o ceny, są jakieś promocje przed sezonem? Czy lepiej teraz coś szukać? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzesiek Wójcik 0 Napisano 15 Maj 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2014 W tej cenie K2 Brigade to fajna opcja. Z rozwiązań w dobrej cenie mogę Ci polecić jeszcze Pathron Legend/Flaxer. Zacząłbym od przymiarki i zakupu wygodnych butów i na nich bym nie oszczędzał. I jeszcze jedno pytanie: Jakie wiązania do tej deski polecasz? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 15 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2014 Promocje to zaczęły się po sezonie i teraz będzie po prostu co raz mniej sprzętu przecenionego, a w pierwszej kolejności będą znikały najpopularniejsze długości. Co do wiązań, to popatrz na coś z Rome, Fluxa, K2, Drake, Union. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzesiek Wójcik 0 Napisano 16 Maj 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2014 Promocje to zaczęły się po sezonie i teraz będzie po prostu co raz mniej sprzętu przecenionego, a w pierwszej kolejności będą znikały najpopularniejsze długości. Co do wiązań, to popatrz na coś z Rome, Fluxa, K2, Drake, Union. Nie uwierzysz co się stało . Przecenili mi tą k2 na 470zł od razu kupiłem! Zajebiście. Dzięki za wszystkie rady! Pozdro! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cama 0 Napisano 17 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2014 na jakiej stronie kupowales ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzesiek Wójcik 0 Napisano 18 Maj 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2014 na jakiej stronie kupowales ? Na tej co wkleiłem link. Była promocja "Hit dnia", teraz jak patrze to jest stara cena. Mega fart miałem, bo już w piątek miałem brać, a tu taka okazja Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi