poczatkujacy 0 Napisano 21 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2008 Witam, jestem poczatkujacy:) Nie wiem czy bede duzo jezdzil na desce, ale chce sie na poczatek ubrac jakos niedrogo. Mam takie zwykle spodnie ortalionowe. Zdaje sie, ze one nie maja zadnego systemu odechowego. Czy moge je sobie zalozyc na leginsy i tak jezdzic czy to bedzie zly pomysl? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 22 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2008 To będzie zły pomysł,szybko ci dupa przemoknie i przemarznie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srubka 0 Napisano 22 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2008 ADm ma racje, bedziesz sie pocil. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 22 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2008 Miałem na myśli w sumie przemakanie materiału podczas siedzenia na sniegu (którego nie uniekniesz pierwszego dnia) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srubka 0 Napisano 23 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2008 Ale skoro nie ma systemu oddychania to tym samym bedzie sie pocil podspodem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiroQ 2 Napisano 28 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2009 Haha, raz jeździłem w takich spodniach. Po godzinie był Game Over. Zdecydowanie nie polecam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fillucas 0 Napisano 29 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2009 Dokładnie W takich spodenkach, to możesz sobie na sankach pozjeżdżać na górce na osiedlu Polecam zainwestować w jakieś normalne - niekoniecznie za 300 zł. Może przejdź się do jakiegoś tesco czy w podobne miejsce i poszukaj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
o_O 1 Napisano 30 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2009 Pomysł idiotyczny, chyba, że koniecznie chcesz odmrozić sobie coś bardzo cennego. W przypadku skromnego budżetu najlepszym rozwiązaniem będzie zakup jakichś spodni od coalition. Używanie spokojnie dostaniesz za 100/ 150 zł. Po pierwsze dadzą Ci większy komfort na stoku, niż całe badziewie od cropp'a i house'a z ortalionem na czele, a po drugie będą wyglądać. Nie są to spodnie wysokiej jakości i w żadnym calu nie są w stanie konkurować z burtonem(i podobnymi), ale pozwolą Ci przynajmniej na chwilę zapomnieć o niedogodnościach zimy. Jak chcesz przeznaczyć na spodnie nieco więcej, to śmiało celuj w produkty bonfire i chanex. W ubiegłym sezonie spodnie 10/8 od bonfire można było dostać za jakieś 150-200 złociszy(przecenione, żeby była jasność). Przetestowałem i szczerze polecam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras 0 Napisano 30 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2009 chciałbym zauważyć, że temat został założony w lutym 2008 roku... :roll: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek 0 Napisano 30 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2009 Haha, raz jeździłem w takich spodniach.Po godzinie był Game Over. Zdecydowanie nie polecam. Ladnie odgrzebałeś temat :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 30 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2009 odgrzebany czy nie! potomnym odwiedzajacym forum i szukajacym odpowiedzi napewno sie przyda ! o_O, "wie co mowi" :twisted: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi