neeks 0 Napisano 18 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2014 Witam. Mam pytanie do doświadczonych freestylowców. Kupiłem sobie twarde buty Northwave Decade z flexem 8/10. Czy dam rade jeździć w moch na desce freestylowej, czy mogę o tym zapomnieć? Proszę o szybką odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madun 1 Napisano 20 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2014 Jeździć zawsze można. Jednak zabawa w jibbing może być mało komfortowa. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jess 0 Napisano 21 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2014 WItam, Podłączę się do tematu ponieważ nurtuje mnie ten sam problem Ostatnio zakupiłem swoje pierwsze buty snowboardowe (jeżdze 1 sezon, ale ogarniam już co nieco), docelowo chciałem zakupić buty miękkie, aby oprócz zjazdów pobawić się troszkę w następnym sezonie w jakieś butterki, jednak mimo przymierzeniu około 7 modeli, żadne nie pasowały mi do nogi. W końcu trafiłem na idealnie pasujące buty (Northwave Legend SL), jednak mają one flex 7/10. Piszesz, że zabawa w jibbing może być mało komfortowa, ale jak ktoś nie katuje boxów i raili cały dzień tylko raz na jakiś czas sobie spróbuje czegoś to też będzie przeszkadzać? Jak taki flex ma się do butteringu? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madun 1 Napisano 24 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2014 Spokojnie dasz rade ja nawet w butach do zjazdu byłem w snowparku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi