kasiulka 0 Napisano 18 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 nie umiem w sumie jeszcze jakoś bardzo super jeździć na desce ale już mnie ciągnie na boxa :mrgreen: powiedzcie, czy to jeszcze za wcześnie?? to w sumie dopiero moja druga zimna na desce.... :???: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 Sądze że jak będziesz umiała zrobić dobre ollie,to będziesz mogłą myśleć o boxie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 23 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2008 W sumie to na pierwsze boxy nawet ollie nie trzeba umieć. Pełno jest skrzyń i rejli, które mają zrobiony najazd tak, że nawet nie trzeba się wybijać. Jeśli już w miarę radzisz sobie z jazdą, to spokojnie za pierwsze fifty-fifty możesz się brać. Najeżdżaj spokojnie na jakiś łatwy box, lekko ugnij nogi w kolanach i po prostu po nim przejedź. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiulka 0 Napisano 26 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 ja to nie wiem ale najbardziej się boje że mi się decha będzie jakoś obracać tzn ze bedzie mi sie odwracać tak bardziej w poprzek:P no ale w tym sezonie to chyba mi się już nawet nie uda spróbować bo chyba nam się zima skończyła:P pozdrawiam i dzięki wielkie:) :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 1 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2008 Jeśli nie będziesz obracać się tułowiem, to decha też nie będzie się obracać. Fifciak jest naprawdę prosty. Wystarczy się przełamać i potem już z górki jest. ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiulka 0 Napisano 2 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 w sumie z przełamaniem się chyba nie będę miała problemów :mrgreen: już tak się na tej desce wyobijałam że teraz to mi już jedno :razz: tak czy inaczej prawdopodobnie będę musiała z tym poczekać do następnego sezonu :mrgreen: bercik chciał mi przed domem boxa robić w tym roku ale jak się do tego zabraliśmy i miało być już spawane to się ku*** śnieg roztopił zobaczymy jak będzie :wink: pozdro i dzięki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zong333 0 Napisano 5 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2015 none should. I've never seen a board broke on something other than rail. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olaaa90 0 Napisano 4 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2017 Na początku polecam zainwestować w instruktora. Bo bez niego będzie trudno nauczyć sie prawidłowej techniki, no i późniejszych ewolucji. Ja jestem nowa w tym sporcie, ale polecam poszukać w tej wyszukiwarce trenerów i instruktorów: http://lepszytrener.pl/snowboarding Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sandrae 0 Napisano 1 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2017 staraj sie nauczyć balansowac cialem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
formula 0 Napisano 11 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2017 balans cialem nie wystarczy liczy sie tez technika ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istar 0 Napisano 15 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2017 To fakt, ja swój pierwszy box zaliczyłem bardzo szybko. W pierwszym sezonie. Przejechałem po nim ok, ale z wrażenia po zjeździe zaliczyłem glebę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian081i 0 Napisano 4 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2017 No balans ciałem to jest początek. Potem już coraz trudniej. ____ https://hitydiscopolo.pl/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blazej 0 Napisano 11 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2017 Dzieki za super porady koledzy i kolezanki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi