Adasvivo 0 Napisano 26 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2014 Witam Was, mam pytanie może trochę niezbyt precyzyjne ale czy kurtka BURTON Poacher Jacket jest kurtką ciepłą tzn. ocieplana czy to stricte produkt techniczny. Pytam bo jestem zmarzluchem a grubo ubierać się nie lubię, chciałbym też używać jej na codzień w zimie. Co Wy na to? Proszę o pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 26 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2014 Z tego co można przeczytać np tutaj to jakieś ocieplenie ma. Pytanie tylko na ile jest "ciepłe", ale moim zdaniem tak czy siak najlepsze jest ubranie się właśnie na cebulę, tzn: bielizna termoaktywa --> bluza aktywa lub polar --> kurtka, jak jest za ciepło ściągasz jedną warstwę a zimno nigdy mi nie było. Przynajmniej ja lubię tak jeździć bo wtedy ciuchy nie są tak ciężkie. pzdr ;)/> Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adasvivo 0 Napisano 27 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2014 Tosiek, mądrego to i przyjemnie posłuchać dzięki za podpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gerwaz102 0 Napisano 26 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2014 Kurtka w miarę ciepła nie musisz duzo ubierac pod spód oprócz bielizny i bluzy. ________________ Piekna bielizna erotyczna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PatiW 0 Napisano 28 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2017 Słyszałam wiele razy, że kurtki snowboardowe nie nadają się do normalnego wykorzystywania w mieście. Ja jednak w moim Burtonie przechodziłam całą zeszłą zimę i było naprawę ok. Nie jestem co prawda jakimś mega zmarzluchem, więc nie mogę gwarantować, że w przypadku każdej osoby takie postępowanie się sprawdzi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
natalia_12 0 Napisano 19 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2020 Jest rewelacyjna! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi