Qbiak 0 Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 Witam wszystkich. Parę dni temu kupiłem własną deskę snowboardową i dzisiaj byłem na stoku. Musiałem o coś niefortunnie zahaczyć bo praktycznie przez całą długość ślizgu mam "sznytę". W mojej opinii wydaję się być to głęboka rysa. Palcem spokojnie można wyczuć wyżłobiony rowek. Na oko ma nieco mniej niż milimetr. Co zalecacie w takiej sytuacji? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2014 Jeśli jest wyjątkowo głęboka zalecamy Iść do serwisu i wypełnić ją. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qbiak 0 Napisano 29 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2014 Dzięki za odpowiedź, tak też zamierzam zrobić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2014 Zawsze można też zrobić to samemu, kofix - zapalniczka - cyklina i będzie cacy ale jak nigdy tego nie robiłeś lepiej dać do serwisu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qbiak 0 Napisano 29 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2014 Tak, wiem o takiej możliwości ale właśnie nigdy tego nie robiłem i na razie wolę sobie to odpuścić Dzięki za info! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi