Paweł Krzyżanowski 0 Napisano 23 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2013 Siemanko, dawno nie było mnie tutaj :3 Dzisiaj zadręcza mnie temat zamontowania wiązań nie na środku tylko przesunąć się całkowicie na tył aby środek ciężkości spoczywał na tylnej części deski. Mam wrażenie jakbym miał mieć dzięki temu lepsze sterowanie deską :3 Chcę pojeździć FR Co wiecie lub sądzicie na ten temat? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 23 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2013 Do puchu takie ustawienie jest w sam raz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Krzyżanowski 0 Napisano 23 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2013 A tak poza nim? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 23 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2013 To zależy od konstrukcji deski. Jeśli Ci nie wyjeżdża spod d.... i takie ustawienie Ci odpowiada, to możesz tak jeździć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Krzyżanowski 0 Napisano 23 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2013 Spróbuję bo nabyłem teraz Palmera Burn'a i chcę trochę pokombinować Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi