bercik 11 Napisano 29 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2008 Po tym sezonie szykuje się przebudowa portalu, zmieni się layout strony jak również układ. I w tym miejscu rodzi się problem ... jak powinien wyglądac nowy układ strony ?? Jest jeszcze troche czasu ale warto się już pomału nad tym zastanawiac. Jeżeli widzieliście jakąś stronę o interesującym, ciekawym, funkcjonalnym układzie to podsyłajcie linki albo poprostu piszcie jakbyście widzieli nowy układ strony. Będe wdzięczny za jakieś wskazówki, sugestie, pomysły ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srubka 0 Napisano 30 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2008 W tle strony powinny byc umieszczone jakies grafiki snowboardowe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 30 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2008 Chyba będziemy musieli poradzić sobie sami... -.-' Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 30 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2008 heheh no chyba tak... Panie Srubka :wink: narazie nie chodzi mi o grafike tylko o sam układ strony :-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srubka 0 Napisano 31 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2008 Aha, no jak dla mnie to takui uklad jak teraz jest calkiem spoko. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 31 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2008 POdłączam się pod zdanie śrubk dot. układu strony Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 1 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2008 Byłbym wdzięczny gdyby pisały tu osoby, które mają jakieś konkretne i przemyślane koncepty odnośnie nowej wersji strony. Z góry dziękuję. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 3 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 Nareszcie... Już pół roku temu wspominałem, że warto by było odświeżyć layout. Ogólnie dobrze by było zostawić też starą grafikę i zrobić możliwość jej zmiany. Wtedy każdy widziałby stronę tak jak mu się najbardziej podoba. Poza tym moglibyśmy uporządkować troszkę działy i podstrony... Zamiast 40 różnych podstron można by to podzielić na powiedzmy 5 kategorii... Np. do jednego działu wrzucić materiał strony (filmiki, zdjęcia, artykuły, tapety). Później takich 5 głównych kategorii umieścić gdzieś w grafice i podczas najeżdżania na daną kategorię myszką, rozwijałaby nam się lista podkategorii. ;p Jeszcze pomyślę jakby to mogło dokładniej wyglądać... ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 3 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2008 jak coś to podawajcie przykłady jakiś konkretnych stron :-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 Do mojego pomysłu nie ma konkretnej strony... xD Poszukam czegoś, co mogłoby to przypominać. ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 5 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2008 http://www.deski.org/ całkiem sympatycznie wygląda Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 6 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2008 O coś takiego mi chodzi tylko, żeby to było mniej szablonowe i nieco bardziej oryginalne, a nie tak jak tutaj, że wszystko w kwadratowych ramkach jest. ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 28 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2008 i ma ktoś jakiś pomysł ? ja ostatnio szukałem inspiracji na tej stronce http://szablony.web-marketing.pl/ , przeglądałem te szablony i coś tam podpatrzyłem sobie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chicago 0 Napisano 23 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2009 MNIE SIE PODOBA ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi