bercik 11 Napisano 28 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2006 mi w sumie ten styl nie przeszkadza a z tych dostępnych to nic takiego powalajcego nie ma ...narazie pozostańmy przy tym stylu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 29 Wrzesień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2006 no w sumie to subsilver nie jest zły Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szuszar 0 Napisano 1 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2006 nie sjest zły, ale jakby zmienić w nim kolory to bedzie lepszy... tylko kolory Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 1 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2006 jakie kolory masz na myśli Szuszar ?? zaproponuj coś to zobaczymy co sie da zrobić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 2 Październik 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2006 ja bym zaproponowował pomarańczowy- tak jak na stronie i ten taki szarobury (?) co jest w tle na stronce Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szuszar 0 Napisano 2 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2006 dokładnie... no i tutaj paski podłużne na których są napsane kategorie i fora możnaby dać te ze stronki... a ogólnie to zmienić na szaro-jasnosrebrno-pomarańczowy design Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 3 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2006 już sie troszke pozmieniało ale jeszcze musze zrobić coś z tymi bttonami odpowiedź , nowy temat itd bo sa zajasne i stroszke akie brzydkie:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiulka 0 Napisano 3 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2006 no teraz to już bardzo fajnie wygląda ale jest jeszcze kilka rzeczy do poprawek. Ogólnie to mi się podoba :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szuszar 0 Napisano 3 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2006 no. teraz jest rzeczywiście elo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 3 Październik 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2006 teraz jest bardzo fajnie, tylko ta podwójna belka jest jakaś eee nie taka (pod boksami sponsorowanymi gdzie jest "powrót do serwisu" etc.) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 3 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2006 a ja powiem, że wcześniej było ZDECYDOWANIE lepiej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 5 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2006 Zmieniłem trochu subsilvera żeby bardziej pasował do wyglądu strony. Może być? No i zrobiłem rangi Jeszcze trzeba wgrać te emoty niczym z IPB Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 5 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2006 zauważyłem:) dzięki Jackiel :cool: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 6 Październik 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2006 a teraz jest super Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi