JackieL 0 Napisano 11 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2006 I jak Wam sie podoba nowy image naszego forum? ;> Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 11 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2006 No napewno jest zupełnie inny niż poprzedni Jest czytelny i przejrzysty Trzeba się przyzwyczaić ale mysle że daje rade:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 12 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2006 no spoko spoko. Ja nawet juz sie chyba przyzwyczaiłam :D hehehee Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MuChA 0 Napisano 13 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2006 bardzo fajny, wszystko spolszczone, dobrze dobrane kolory i ogólnie spoko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 14 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2006 a jak rangi? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MuChA 0 Napisano 14 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2006 a właśnie można prosić o podanie wszystkich rang i ilości postów do nich? (ale to chyba w oddzielnym topicu ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 15 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2006 to jest moja i bercika słodka tajemnica, taki element zaskoczenia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 15 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2006 heheheh otóż to :D nio ale jest sporo tych rang - tyle możemy powedzieć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 8 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2006 jakich rang ? mozna je ogladac?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 8 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2006 no tak:) Ty masz narazie np range sierzanta Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 9 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2006 hehe o to chodzi ? a myslalem ze o jakies statystyki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 22 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2006 a ten nowszy design jest jeszcze lepszy heh tylko nie widze różnicy między oznaczeniem nowych postów a nieczytanych te znaczki są identyczne poprostu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 22 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2006 już powinno być wszystko ok pozdrawiam gorąco Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 23 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2006 teraz jest o niebio lepiej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 25 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2006 no spoko nowy design moze byc tylko jesce sie przyzwyczaic nei moge bo jest taki jasny jak na sniegu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 26 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2006 nooo ba za lepiej :D a jak na sniegu to tez dobrze, bo to w koncu forum snowbaordowe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 28 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2006 napisze w tym topicu bo nie wiem gdzie indziej. Wydaje mi sie że przydałoby sie zainstalować tu pare modów, albo zrobić upload do phpbb by przemo, a co do modów to chodzi konkretnie o cytowanie selektywne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 28 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2006 hehe dobra ja jestem za a co to jest ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 29 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2006 oczywiście z chęcią ale co do modow to nie mam pojęcia jak sie je instaluje:) chyba w msql trzeba cos tam poszperac? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 29 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2006 ja też nie wiem jak sie to instaluje, ale na www.phpbb2.pl coś powinno być na ten temat Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 1 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2006 poszukam poszukam a jak znajde i nie będe umiał tego zrobić to wtedy popytam ludiz którzy są bardziej w temacie:) no ale faktycznie - przydałoby sie temu forum kilka bajerków ułatwiających życie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 11 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2006 Witajce:-) Na dniach powinno się troche zmienić na tym forum tzn będzie zainstalowane phpbb2 by przemo. Właśnie jestem po testach aktualizacji zwyklego for do for by przemu i wszystko jest ok , wszystkie posty pozostaną bez zmian a phpbb2 daje o wiele wiecej ciekawych mozliwosci:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 11 Wrzesień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2006 bardzo mnie to cieszy nie moge sie doczekać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 28 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2006 no i for by przemo sobie już śmiga i musze powiedzieć że ma bardzo wiele możliwości i funkcji. Podoba mi się eraz jeszcze musze wgrać jakieś obrazki rang:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 28 Wrzesień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2006 co do forum to muże powiedzieć że ci pięknie bercik dziękuje na by przemo sie dużo wygodniej pisze/czyta (no i administruje ) jakiś styl by sie przydał fajny do tego jeszcze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi