Michał Zwierz 0 Napisano 17 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2013 Witam, zamierzam kupić deskę Nitro Prime Headline 162 (258 mm w talii) zapytałem się sprzedawcy i powiedział mi że deska na poziomie wiązań ma 27 cm, gdy zmierzyłem buty wyszło mi (nie całe 34cm z skorupą) czyli będą wystawać po około 3,5 z przodu i z tyłu, liczę że da się to jeszcze trochę zniwelować kątami wiązań ale nie wiem czy to i tak nie za dużo, co o tym sądzicie ? myślałem do tego o wiązania burton outpost rozm. L, buty wejdą w nie ? pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 17 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2013 Za cenę outpostów prawie kupisz Uniony albo Fluxy, a to zupełnie inna półka. 258mm w talii wystarcza na buty 45 każde i większość 46. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał Zwierz 0 Napisano 17 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2013 wybrałem rome shift black 2013 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 19 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2013 z tym wystawaniem buta to nie będzie tak jak napisałeś bo raczej nie ustawiasz wiązań na 0 stopni. Popracujesz kątami to w ogóle nie będzie to odczuwalne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi