Exxumer 0 Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 Siema. Mam pytanko tak jak w temacie gdzie warto pojechać na deche, podali byście jakieś fajne miejsca i niedrogie noclegi . Był bym wdzięczny na kilka odpowiedzi lub nawet odesłanie do innych tematów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madun 1 Napisano 9 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2013 Siema, chodzi o Polskę, Europe, Świat ??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Exxumer 0 Napisano 9 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2013 Nie no wstawiłem temat w Polsce to chodzi o Polske mogłem w sumie sprecyzować to w pytaniu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jason 0 Napisano 10 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2013 generalnie Czechy biją nas na głowę więc jak ktoś ma blisko to nie ma się co zastanawiać. a jeśli chodzi o Polskę to polecam choćby Szczyrk, dość sporo tras wokoło Skrzycznego i okolicznych "górek". teraz też coś zainwestowali w Skrzyczne wiec może jest jeszcze lepiej. warto doczytać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madun 1 Napisano 10 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2013 Białka też jest spoko tylko podczas ferii dużo ludzi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 12 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2013 w Białce zawsze jest dużo ludzi. Infrastruktura bardzo dobra ale trasy niezbyt wymagające, dla początkujących i średnio zaawansowanych bardzo dobra opcja. Polecam też Zieleniec bo tu mamy jeszcze większe skupisko wyciągów niż w Białce. Infrastruktura bardzo dobra ale teren też dosyć łagodny. Szczyrk i Pilsko w Korbielowie to pod względem różnorodności i trudności tras najlepsze miejscówki ale infrastruktura jest kiepska. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trombel 0 Napisano 12 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2013 A jakieś niewymagające stoki dla początkujących w okolicy Beskidu Śląskiego/ Żywieckiego polecicie? Coś o niezbyt stromym nachyle Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CoolPhone 0 Napisano 14 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2013 W Korbielowie wyciąg BABA jest jak znalazł dla początkującego. W zeszłym roku byłem, nocowałem i jestem zadowolony:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober1 0 Napisano 27 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2013 Dokładnie, również polecam BABA Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frich 0 Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 Osobiscie polecam Szczyrk, Wisle, te okolice. Duzo tras do wyboru, wiec kazdy znajdzie cos dla siebie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mała.czarna 0 Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 Co do Wisły to Cieńków dla początkujących jest całkiem spoko.^^ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziarskihenk 0 Napisano 4 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2014 Ja zaczynałem swoje snowboardowe życie w szczyrku i nie mam pojęcia jak to miejsce można komuś polecić? Zwłaszcza komuś kto by chciał takiego polecenia np na swój początek przygody . Same orczyki które na pierwszym wyjeździe potrafią sprawić ogromny problem.A nawet jak się już umie z nich korzystać to takie podjazdy nie pozwalają jakoś specjalnie odpocząć po intensywnym zjeździe przez co frajda z jazdy też potrafi się szybciej skończyć w ciągu dnia. Nie wiem jak teraz ale gdy ja byłem parę lat temu to w jednych miejscach były zaspy od armatek , chwile potem kolejny po ratraku a jeszcze dalej oblodzenie . Ceny oczywiście takie jakbyśmy byli w lux 5+ , Chyba wszystko inne jest lepsze ale mówie chyba bo oczywiście wszędzie nie byłem ;p EDIT: No ok ale coś trzeba polecić , to polecam Szklarską . Z tego co pamiętam fajnie było ze względu na różnorodność tras , jedna prawie płaska inna czerwona i fis. Więc w ciemno można jechać , ceny powiedzmy standardowe ale ta główna ławeczka jest dość szybka a dla kocurów na czerwoną i czarną jeździ osobna ławeczka do której chyba nigdy nie ma ludzi ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frich 0 Napisano 4 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2014 Ja zaczynałem swoje snowboardowe życie w szczyrku i nie mam pojęcia jak to miejsce można komuś polecić? Zwłaszcza komuś kto by chciał takiego polecenia np na swój początek przygody . Same orczyki które na pierwszym wyjeździe potrafią sprawić ogromny problem.A nawet jak się już umie z nich korzystać to takie podjazdy nie pozwalają jakoś specjalnie odpocząć po intensywnym zjeździe przez co frajda z jazdy też potrafi się szybciej skończyć w ciągu dnia. Nie wiem jak teraz ale gdy ja byłem parę lat temu to w jednych miejscach były zaspy od armatek , chwile potem kolejny po ratraku a jeszcze dalej oblodzenie . Ceny oczywiście takie jakbyśmy byli w lux 5+ , Chyba wszystko inne jest lepsze ale mówie chyba bo oczywiście wszędzie nie byłem ;p hmm, ja wlasnie swoj pierszy wyjazd na deche zaliczylam w szczyrku. I z tego co pamietam nie wspominam tego jakos strasznie ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziarskihenk 0 Napisano 4 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2014 Swego czasu o tym szczyrku nawet mówili w tv że to jakiś żart jest bo turyści są , baza jest a inwestycji żadnych od paru lat nie widać i sprzęt to jeszcze chyba ze związku radzieckiego ;p. Ktoś wie czy coś tam się zmieniło ;p? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sunweb 0 Napisano 4 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 Zmieniło się i to dużo, ostatnio byłem w Szczyrku i jest nawet spoko, ale jak dla mnie w Białce jest jeszcze lepiej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan Barański 0 Napisano 24 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2014 . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan Barański 0 Napisano 24 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2014 Czarna Góra to jest Stronie Śląskie bardzo polecam, coś dla początkujących i dla tych bardziej ogarniających, fajna miejscówka jak chcesz pośmigać poza trasami. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CKiR Orle Gniazdo Szczyrk 0 Napisano 19 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2017 Swego czasu o tym szczyrku nawet mówili w tv że to jakiś żart jest bo turyści są , baza jest a inwestycji żadnych od paru lat nie widać i sprzęt to jeszcze chyba ze związku radzieckiego ;p. Ktoś wie czy coś tam się zmieniło ;p? Zdecydowanie się zmieniło! Baza noclegowa i gastronomiczna wciąż na wysokim poziomie, a ośrodki narciarskie zainwestowały fortunę by nikt nie miał wątpliwości, że Szczyrk staje się polską stolicą narciarską Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istar 0 Napisano 20 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2018 Ja niestety ale nie mam w okolicy fajnego spotu. Szkoda Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sabina231 0 Napisano 21 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2018 Wisła z pewnością dla osób, które jeszcze nie mają doświadczenia. Zdecydowanie warto zacząć od niewymagających tras i stopniowo zwiększać poziom trudności. W taki sposób zrobi się największy postęp. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doria32 0 Napisano 5 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2018 Szwajcaria Bałtowska. Myślę, że Ci się spodoba. Dobrze wyposażona, zorganizowana itp. Masz na miejscu trasy o różnym stopniu trudności - więc jak pisze koleżanka wyżej - można coś dla siebie wybrać. Spokojnie możesz zostać na dłużej, bo na miejscu jest baza noclegowa i gastronomiczna. Rzuć okiem na ich stronkę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tristan 0 Napisano 17 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2018 Trzeba obserwować kamerki online, i decydować na bieżąco. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oskar5788 0 Napisano 1 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2020 Jeśli chodzi o zimowe szaleństwo - Białka Tatrzańska. Wiele, ciekawych stoków. Kolejki są, ale warto! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebik82111 0 Napisano 12 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2020 Według mnie warto jechać nad morze. Jest tam naprawdę ładnie. ___ projektowanie stron internetowych gorzów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
justynka90 0 Napisano 19 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2020 Osobiście polecam Szczyrk . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi