Kasia Wrzosek 0 Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 Witaaaam Może ktoś się orientuję jak jest z tymi wiązaniami lub ktoś jest w ich posiadaniu. Szukam wiązań z przedziału 400-500 zł do deski apo selekta. Wiem, że ogólnie Union robi bardzo dobre wiązania, ale zastanawia mnie jak jest z ich twardością, przeznaczeniem itd a i myślę jeszcze nad Drake Dl, ale większość poleca mi Union'a. Z góry dzięki za wszelką pomoc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 6 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2013 są to dobre uniwersalne wiązania. Jeśli chodzi o sztywność to jak to przystało na wiązania am/fs są średnio twarde. W tej cenie możesz też wyrwać wyższy model Milan - który pod względem użytych materiałów jest lepszy i lżejszy. Jedno co ważne to Union daje dożywotnią gwarancję na płyty wiązań. Jeśli chodzi o Drake DL to nie można powiedzieć że są to złe wiązania bo równieżsą dobrze wykonane i komfortowe. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasia Wrzosek 0 Napisano 6 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2013 czyli do lepszej jazdy na krawędzi lepszy będzie ten model Milan? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasia Wrzosek 0 Napisano 6 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2013 i serio już ostatnie pytanie;) , ale co sądzicie o Drake Jade? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 7 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2013 Wybrałbym Uniony. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi