azael 0 Napisano 30 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2013 Dla przypomnienia Dane wejśćiowe: - wzrost 180 cm - waga 76 kg - but: 42 - 3 sezony na desce - teren: głównie polskie "stoki", czasem przejedzie się lasem - target na sezon: nauczyć się poprawnego oliego i butterować - aktualna deska : Raven Grunge 157 cm - wiązania: Ride EX oraz SP sLAB.one Na tapecie: - DC Focus - Signal Omni Moje poszukiwania deski na zbliżający się sezon zmieniły trochę tory. Wyszperałem, że za tą samą kasę, którą chciałem wydać na Sensei mogę dostać deskę DC Focus. Czy taka zmiana bedzie korzystna w przypadku moich oczekiwań? Znajomy, który namawiał mnie do tej pory na Bataleona z TBT, gdy wyłuszczyłem mu moje wątpliwości pociska mi teraz Signal Omni. Kasa 500 zeta większa. Czy nie za wcześnie z wydawaniem takiej kasy na deskę. Jeszcze sporo musze się przecież nauczyć, żeby mieć fana z takiej deski. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 30 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2013 A nie możesz podjechać 10.01 na testy Adechade? Wszystkie 3 to świetne deski i dużo zależy od osobistych preferencji. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azael 0 Napisano 1 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2013 A bo nie wiedziałem o takowej imprezie, ale chyba tak zrobię. Dzięki za info. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi