Reactor 0 Napisano 19 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2008 Szukam rewelacyjnej bluzy do podkreslenia swojego hobby.Pomóżcie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 19 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2008 A to zależy jakie masz hobby Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 20 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2008 Jak mniemam owe hobby to snowboarding, a bluza służyć będzie do szpanowania, tak? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reactor 0 Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2008 Mozna powiedziec ze do szpanowania.Chce zeby bylo widac ze kocham deche.I JUZ.To moje hobby moje szalenstwo.Lepsze to niz prochy. :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2008 Skąd wiesz? :> Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2008 a o jaka bluze Ci konkretnie chodzi ? Coś z motywem snowboardowym? To może http://www.slower.it Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LaneKluchy 0 Napisano 21 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2008 Reactor podobnie jak bercik polecam tobie odwiedzenie stronki www.slower.it maja naprawde rewelacyjne ciuszki z zaj......mi motywami,najwazniejsze to ze bluzy sa w rewelacyjnych kolorach ktorre rzucaja sie odrazu w oczy.Zobacz warto :cool: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 21 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2008 Ja tam sceptycznie jestem nastawiony do przesadnego obnoszenia się ze swoim "hobby"... ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LaneKluchy 0 Napisano 21 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2008 kazdy ma jakies hobby ,nie ktorzy staraja sie je pokazac na swiatlo dzienne ,a nie ktorzy zamykaja sie w czterech scianach,a potem sami dopowiedzie .Ja tam wole ludzi ktorzy swoim hobby potrafia sie cieszyc i sa z tego dumni a czy beda szpanowac to juz ich sprawa jak ich ludzie odbiora. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 22 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2008 Nie chodzi o krycie się z tym co robisz. Jasne, że należy się tym cieszyć, ale według mnie powinno być to naturalne. Nie powinno się z tym kryć, ale też nie powinno się z tym obnosić. Dla mnie koleś, który wpada powiedzmy do szkoły w bluzie z wielkim napisem I LOVE SNOWBOARDING i opowiada co to on nie zrobił wczoraj na wielkiej skoczni jest zwykłym pozerstwem, bo jeśli jest to jego hobby albo pasja, to nie robi tego dla wiwatów i aplauzu, tylko dla przyjemności. Jasne, że fajnie jest jak ktoś docenia to, co robisz, ale nie powinno się dążyć do tego za wszelką cenę, bo wtedy to wszystko traci sens. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi