Emiliya 0 Napisano 1 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2013 Cześć, śmigam od paru ładnych lat, głównie FR i trochę tras. Od zeszłego sezonu próbuję FS i moja decha okazała się dość twarda i generalnie nie pomaga w nauce ewolucji Szukałam, czytałam i natrafiłam na ciekawą ofertę desek contract a konkretnie modelu circus i cobra, czy jeździł ktoś z was na tych dwóch modelach? Generalnie to duużo bardziej graficznie podoba mi się grafika cobry, myślicie że da radę na parku- skoki trochę raila i takie tam mini ewolucje na stoku ? BArdzo dziękuję za szybką odpowiedź. P.S. Jeśli polecacie jakąś super deskę max do 1000 to też chętnie wezmę to pod uwagę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 1 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2013 Na Contractach nie jeździłem, więc się nie wypowiem, ale do 1000zł z desek FS popatrz sobie jeszcze na Pathrona Sensei. Można bardzo dużo o tej desce znaleźć na różnych forach i to będzie również moja deska FS w tym sezonie. Z bardziej miękkich desek jest jeszcze ciekawy Pathron Slash i Play. Poza tym można jeszcze w sklepach dostać ostatnie sztuki ubiegłorocznych modeli np. K2, Gnu, Libtecha, Signala i też powinno się udać zamknąć w takim budżecie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Emiliya 0 Napisano 1 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2013 Dzięki za odpowiedź, ale trochę już szperałam w necie i za tą cenę na pewno Libtecha i GNU nie uświadczysz. Raczej spodziewałam się opinii w stylu "jeździłem, sprawdziłem albo znajomy ma i mówi że..." bo już jestem na 80% zdecydowana na contract cobra tylko brakuje ostatecznego potwierdzenia że warta jest te 749 za które mam okazję ją kupić, bo tak jak pisałam mam już dechę i to będzie druga, taka trochę zachcianka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Emiliya 0 Napisano 1 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2013 albo może orientuje się ktoś jakie wiązania w optymalnej cenie są dobre do tego typu deski ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 2 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2013 Na jaki rozmiar stopy i co oznacza "optymalna cena"? Do 1000zł? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Emiliya 0 Napisano 2 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2013 Wiązania w optymalnej cenie to dla mnie ok 400, tak myślałam o drake fifty. A co do tego contracta to ktoś jeździł ? Bo deski ravena też kusza ceną, można się zmieścić w cenie 1000 razem z wiązaniami Może na ten temat ktoś coś ma do napisania ? Dzięki za wszelkie info Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Emiliya 0 Napisano 2 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2013 np ten zestaw http://allegro.pl/snowboard-raven-jibmaster-146cm-wiazania-s380-i3646758138.html, co o nim myslicie? Waga 67 kg , wzrost 171, buty 41 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 Drake Fifty to męskie wiązania. Ich damski odpowiednik to Jade. Jibmaster to deska najlepiej sprawująca się przy flattrickach, na boxy, jibbing. s380 fajne wiązania w tej cenie - lekkie, z dobrymi strapami. Jeśli deska ma służyć głównie do zabawy, to Jibmaster 146 będzie ok. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi