nevermind 0 Napisano 6 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2008 A ja się nawet zgodzę z JackieLem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 6 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2008 Bo widzicie,wy nie jesteście metlami,nie rozumiecie tych klimatów... ave szatan! (szatan - ksywa kolegi z kolonii) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi-1 1 Napisano 7 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2008 Słucham metalu ale i tak jak dla mnie nie jest to ciekawe czaszki i budynki do tego jakoś tak niebiesko... Nie podoba mi się. A co do tego że klejone to nie mam nic przeciwko jeśli by to nie brudziło deski po usunięciu i dość dobrze się trzymało to może sie przyjąć. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zyb 0 Napisano 7 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2008 Zrywa sie to bardzo łatwo to jest folia wiec nie brudzi deski wczesniej miałem tam naklejki niektóre były naprwde w opłakanym stanie słabej jakość które po zerwaniu zostawiły brzydkie ślady jeśli chodzi o samam grafike to byłe tylko próbny projekt mysle ze na 1 sezon !! !! !! koszt takiej naklejki to 27 zł wiec wydaje mi sie ze nie zadużo ! w najbliższym czasie bede robił deseczke mojej dziewczyny wiec dam też kilka fotek do oceny ! ! dzieki ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 7 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2008 To czekamy. Oby ten nastepny projekt był bardziej udany =) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 7 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2008 Bo widzicie,wy nie jesteście metlami,nie rozumiecie tych klimatów... ave szatan! (szatan - ksywa kolegi z kolonii) Co za wyszukana uwaga-dowcip. Pozdrawiamy kolegę. Czekam na zdjęcia deski dziewczyny ; ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zyb 0 Napisano 8 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2008 ok mam tu kilka projektów ale dla dziewczyny treaz czakam az wroci z wakacji i cos wybierz dla siebie chyba ze sie jej nic nie spodoba to bedzie zle 1 2 3 4 5 6 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 8 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2008 Jak już to 4, 3 lub 6, chociaż w 3 bym trochę zmieniła, a 6 jest za różowiasty. 4 nawet ok Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 8 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2008 3 fajna,a reszta... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 8 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2008 No 3 daje radę. Ten kod kreskowy też jest spoko. Oryginalny. ;] Reszta max za różowa. Projekt z czaszkami ni podoba mi się. Btw... W photoshopie to przygotowujesz? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zyb 0 Napisano 9 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2008 tak ale musze zaznaczyć że jestem początkujący i nie ogarniam wszystkiego jeszcze !!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi-1 1 Napisano 9 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2008 a mnie bardziej ta na styl japoński tylko trzeba by nad nim jeszcze popracować bo na razie jest jeszcze nijaki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 9 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2008 Trójeczka, dla mnie, bardzo w porządku. Reszta znacznie lepsza niż projekt na Twoją deskę. Widać motywacja większa ; ) Z Różowej Pantery zdecydowanie wyjebałbym to co miałoby być między wiązaniami - te piorunki, rączki, dziury i inne niepotrzebne i psujące kompozycję gównolity. Jestem na tak : ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zyb 0 Napisano 11 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2008 ostatni projekcik ktory sobie wybrała ! i ten bedzie raczej zrobiony ! 9 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 11 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2008 Trochę ten kwiatek kiczowaty. Tak poza tym to w porządku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 11 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2008 Ta kratka jest fajna =) co do kwiatka to jak wyżej. Ale ogólnie na plus =) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zyb 0 Napisano 12 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2008 ja mysle ze sobie ten zrobie pozdroTU Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 12 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2008 nudy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 12 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2008 Zdecydowanie fajna =) W ogóle coraz bardziej podoba mi się pomysł z tymi naklejkami - co chwilę mieć inną deskę... xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zyb 0 Napisano 10 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2008 wpadło kilka ciekawszychy moim zdaniem projektów ! tu lin do nich pozdo LINK Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 10 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2008 jak dla mnie to ta 17 całkiem fajna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi-1 1 Napisano 11 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2008 mnie się podoba 10 i 12 stickman jest zarąbisty :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zyb 0 Napisano 13 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2008 ja wybieram ZYB dla mnie i dla dziewczyny 7 za jakis czas pokaze jak wypadły dechy pozdro ! jesli ktos by chciał własna grafike na deske to polecam sie !!!!!!!! tak jak pisałem wczesniej to jest tylko naklejka zawze mozna zerwac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 13 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2008 jesli ktos by chciał własna grafike na deske to polecam sie !!! zapodal bys z laski swojej co takiego kreatywnego zmontowales nikt za przeproszeniem nie bedzie kupowal kota w worku.. a moze akurat sie skusze na twoje cacko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
śledziu 0 Napisano 13 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2009 9 fajna....tylko te napisy wywalić i bedzie git ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi