rhotax 0 Napisano 16 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2008 Witam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 17 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2008 Hmmm... a widziałeś Salomon Pulse http://www.evogear.com/imgp/320/10148.Image.1.jpg ? Wg. mnie deska zrobiona bardzo pomsłowo,a do tego bardzo dobrze się na niej jeździ,i nie wydasz majątku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 17 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2008 Możliwośc namalowania własnej grafiki na pewno jest ale to chyba robota dla kogoś kto maluje areografem bo za bardzo innej możliwości sobie nie wyobrażam. Grafika na folii chyba nie zda egzaminu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 17 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2008 Z tego co słyszałem, to jest możliwość namalowania własnej grafiki, ale to wszystko na zamówienie i chyba trochę kosztuje. Musiałbyś poszukać... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rhotax 0 Napisano 27 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2008 http://www.originalsnowboardart.com/Index.aspx Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neithul 0 Napisano 28 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2008 Powiem tyle, że sama jeździłam na Rossigniolu z najnowszej kolekcji. Czym dłużej się przyglądałam tej desce, tym bardziej się załamywałam. Na początku wszystko mi się podobało, dopiero po kilku dniach zaczęłam patrzeć bardziej krytycznym okiem i... grafika fatalna. Proste efekty, które da się uzyskać w prawie każdym średnio-zaawansowanym programie graficznym. Nie postarali się, fakt. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 28 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2008 Wpisz nazwe deski na google images,a następnie wrzuć linka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vera 0 Napisano 31 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2008 Hej W fabryce Burtona w Bielsku możesz sobie zrobić grafikę jaką tylko chcesz nawet z własnym zdjęciem. Niestety do ceny modelu deski musisz dopłacić chyba ok 300 euro. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 31 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2008 W Bielsku euro? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srubka 0 Napisano 31 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2008 Ale Burton nie jest z Bielska tylko z Insbrucka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vera 0 Napisano 31 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2008 ale w bielsku ma fabrykę ;] i taki jest cennik ;] nie ja to wymyśliłam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 1 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2008 Ale Wy jesteście, chłopaki, mało kumaci... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srubka 0 Napisano 1 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2008 zapomnialem napisac ze to byla odpowiedz do ADM, Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2008 Za późno. Już się Wera obraziła ; p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zyb 0 Napisano 20 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2008 siema jesili chodzi o grafe moge załatwic wam własna grafike jeszcze nad tym pracuje ale mam pomysł jak to zrobić orienotałem sie cena to około 100 zł z tego co wiem spisuje sie to bardzo dobrze na warunkach sniegowych i wilgotynch zainteresowanych prosze o kontakt Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 20 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2008 @Zyb... Możesz rozwinąc swoją wypowiedź. Na pewno nikomu to nie zaszkodzi. ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zyb 0 Napisano 20 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2008 no spoko wiec sprawa wyglada tak przesyłacie do mnie swoj projekt dechy no i ja go obrbiam troszke! pozniej to drukuje na foli i jest wspaniała naklajeczka na deseczke z wasza grafa TAK TO JEST NAKLEJKA własna grafa na deseczce A jEŚli sie nie bedzie podobac to zrywasz i masz stara grafe i tak mozna na okrągło koszt takiego SZPANU TO OKOŁO 80 ZŁ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 20 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2008 Nie sądzę aby to mogło być wystarczająco trwałe. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 21 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2008 Też wątpię w jego trwałość. Przyklejona folia długo się nie utrzyma, a później mogą być po niej nieładne ślady. ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zyb 0 Napisano 21 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2008 wszytko zalezy od przygotowania dechy do "foliowania" ! oraz krótkim zabiegu po foliowaniu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 23 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2008 Tooo znaczyyyyy? Jakim zabiegu, nasz Ty tajemniczy kolego...? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zyb 0 Napisano 24 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2008 a nie napisze jakie zabiegi hehe dzis skonczyłem robic grafe na nos do mojej dechy po zrobienu wszytkiego dam foty jak wyszło kazdy bedzie mogł ocenic ! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :cool: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 26 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2008 spokojnie z tymi emotami, wystarczy jedna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zyb 0 Napisano 5 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2008 jak obicałem tak i daje fota z deska ! przed naklajeniem po i fotka projektu samego nie potrafie dac fotek ale dam linki do nich zapraszam ! oraz prosze o komentarze ! [glow=blue]DZIEKI[/glow] DESKA PRZED NAKLEJANIEM PO ORAZ PROJEKT SAM PROJEKT Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 6 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2008 Nie mam jak na podstawie tych zdjęć ocenić jakości wykonania, więc ocenię sam projekt. Dla mnie jest nieco obrzydliwy, nieposkładany, nie trzymający się kupy, brzydki - ogólnie nie podoba mi się. Nou offenz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi