Beczek 0 Napisano 13 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2008 Witam , Mam pewny problem z deską . Mam 177 cm wzrostu, a deska ma około 146 cm i teraz pytanie Czy "swobodnie" mogę na tej desce jeździć ? /Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 13 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2008 Jasne... Nie powinno to sprawiać problemu, chociaż przydałaby Ci się nieco dłuższa deska... Tak z 5-8cm jakby była dłuższa, to byłoby super, ale mimo wszystko możesz na niej jeździć. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 15 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2008 no pewnie da rade. Przy dużych prędkościach może byc troszke niestabilna ale jeżeli nie masz dużych stóp i buty nie będą Ci wystawac poza krawędzie deski to będzie dobrze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Świeżak 0 Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2008 to i ja sie podlacze mam 177 wzrostu i deske 160 fs/fr daje jeszcze rade ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 21 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2008 Myślę, że tak. Będzie Ci się wygodniej jeździło w fr, a przy fs też nie powinno stanowić problemu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi