Świeżak 0 Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 Mam zamiar kupic buty na deske,kwota do wydania ok.500zl Co sadzicie o systemie wiazania "SpeedZone" ? Buty 32/Northwave ? ? ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 a chcesz butki mięciutkie czy trochę twardsze ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Świeżak 0 Napisano 8 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2008 no bardziej twardsze,mam zamiar sie za fs wziasc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 9 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2008 No to chyba właśnie miękkie... ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 9 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2008 Świeżak w końcu, nie? ; p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Świeżak 0 Napisano 9 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2008 oj wpadka xD co o tym systemie speed zone myslicie ? buty maja byc i do fs i do normalnej jazdy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 10 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2008 ja nie słyszałem o takim systemie. A przynajmniej takiej nazwy nie słyszałem. Jakie konkretnie wiazania maja taki system ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 10 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2008 Nie chodzi o wiązania tylko buty. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 10 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2008 aj no o to mi chodziło tylko źle mi sie napisało zamyślony chyba byłem. Więc w jakich butach taki system został zastosowany ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 10 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2008 Ja też nic o tym nie wiem, więc mówcie o co chodzi. ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Świeżak 0 Napisano 10 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2008 np. burton ruler i northwave(nie pamietam jakie) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 11 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 A o co kaman w tym systemie? ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
davew 0 Napisano 14 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2008 w sumie podobne pytanie. jakie buty? cel: raczej FreeRide, bez udziwnień przedział cenowy 400-600zł firmy: - 32 exus więcej info - dee luxe GTI więcej info - ew. inne propozycje - nie ma większej różnicy, brać byle wygodne Pomożecie? davew Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 14 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2008 co do butków to posiadam 32 Exus i jestem z nich zadowolony. Buty bardzo wygodne, fajnie rozwiązana sprawa ze sznurowaniem, umożliwia przy niewielkim wysiłku dobrze zasznurowac butki , dobrze trzymają, cieplutki i nie przemakają. Polecam te buty aczkolwiek są mięciutkie. Możesz sobie wziąc np 32 Prion, właściwie rozwiązania te same ale troszke sztywniejsze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Świeżak 0 Napisano 15 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2008 32 lashed polecacie ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 15 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2008 jak najbardziej tak! Super buty zresztą jak chyba każdy model z tej firmy:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soppel 0 Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 Witam, ja mam trochę inne pytanie. W sumie deskę miałem pierwszy raz w życiu na nogach w tym roku. Ale bardzo mi się spodobało Zastanawiałem się nad kupnem całego sprzętu, ale nie stać mnie na razie. Więc postanowiłem zainwestować w buty. I właśnie tutaj jest moje pytanie: Czy kupić jakieś lepsze buty (deska na razie wypożyczana) ?? Czy kupić jakieś gorsze na początek ?? Czy może nie opłaca się kupować samych butów, jeżeli mam zamair narazie deskę wypożyczać ?? Czekam na Wasze wypowiedzi. Pozdrawiam. PS. Przymierzałem w sklepie buty Northwave 08 Freedom SL2. Czy one nadają się dla początkującego? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 co do ostatniego pytania to każde buty nadadzą się dla początkującego :-P a Northwave Freedom to fajne butki , wygodne i solidne i jak najbardziej polecam. A to czy warto same buty kupowac ? No to już sprawa indywidualna bo tak czy tak to buty będziesz musiał sobie kupic a jak kupisz teraz dobre butki to na pewno Ci posłużą. Nie warto kupowac jakiś najtańszych butów, musisz kupic buty w których będziesz się czuł komfortowo. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soppel 0 Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 W sumie, boje sie najbardziej oto, ze buty (zasłyszane) Northwave pasują do mało których wiązań. Czy to prawda ? Bo ja chciałbym sobie kiedyś kupić wiązania typu Flow. Będą one pasować do takich wiązań? A co do butków, to bylem je przymierzyć i pasują mi.Ale zamówię ten sam rozmiar przez neta,bo taniej Mam nadzieje ze jeżeli wezmę ten sam model i rozmiar to nie będą sie różnic od siebie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 4 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 z Flowami to nie wime jak to jest ale słyszałem że do tych wiązań nie wszystkie buty się nadają, co do innych wiązań to większych problemów nie powinno byc... a co do pytania o rozmiar to jasna sprawa ze nie bedzie sie roznil jesli to ten sam model :-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srubka 0 Napisano 4 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2008 W Flow'ow raczej trzeba miec buty Flow. Ta firma ma fajny patent na zapinanie wiazan, bardzo wygodny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi