KoRn 0 Napisano 30 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2007 Jak w opisie tematu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 30 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2007 Po pierwsze musisz już troche na tym forum siedzieć... No i do friendsów chyba pasowało by się załapać najpierw Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 30 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2007 dwoma postami na koncie? zabawny pomysł.. 8) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRn 0 Napisano 31 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2007 nevermind - chcę, ale mże troche później . jak bede miał ze 300 postów ADM - W jaki sposób się do nich dostać ? Pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 31 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2007 Nie wiem,ja się dostałem po roku bycia na forum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 2 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2008 Haha... ADM... Czyżby to była aluzja jakaś? ;> Sugerujesz, że także aspirujesz do bycia moderatorem? @Korn... Z tego co wiem, to nikt kto nie byłby w redakcji strony jeszcze nie dostał funkcji moderatora. Poza tym skąd ten pomysł? Tak bardzo lubisz się zajmowac forum? ;> Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 2 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2008 Nie,wystarczy mi administracja na innym forum,już to jest mało przyjemne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 7 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 Ta, 4 posty, tydzień na forum i proszę - masz moda. Żart? Mam nadzieję. Może wkrótce Buźka ;* [closed] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi