bartwekxx 1 Napisano 8 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2013 Witam, Ostatnio właśnie zakupiłem sobie zestaw i chciałbym usłyszeć wasze opinie, a więc: deska : Burton Custom Flying V wiązania : Burton Genesis Est buty : Burton Imperial Mam jeszcze jedno pytanko, oglądałem sobie deseczkę i patrząc na jej tył ( ma taki jak każda te same napisy i wgl, lecz jedno mnie dziwi z tyłu ma tło czarne, a patrzyłem po różnych sklepach i ten rozmiar co ja właśnie mam nie posiada na żadnych zdjęciach czarnego tła z tyłu. Co to może być? Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 8 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2013 Ten zestaw ma jedną wadę niestety. Bez złotego łańcucha na szyi, wielkiej litery B na plecach i BMW 316 coupe z 1998 roku, zestaw będzie słabo jeździł Do lansowania się na stoku w sam raz, ale za tą kasę można było kupić coś bez loga B, co będzie przynajmniej kilka razy lepiej jeździło Jeśli grafika ślizgu jest zrobiona jako die-cut to siłą rzeczy musiała powstać wersja kolorystyczna którą masz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartwekxx 1 Napisano 8 Czerwiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2013 Na temat marki nie będę zbytnio wchodził w dyskusje, wytłumaczyłbyś co to, jest to die-cut? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 8 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2013 Dokładnie nie ma co dyskutować, bo podejrzewam, że kupiłeś tą deskę i wiązania bez wcześniejszego porównania jej z innym sprzętem na stoku Die-cut czyli ślizg wycinany. To co wytną z danego koloru ślizgu wsadza się do kolejnej deski. Dzięki temu B oszczędza na materiale Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartwekxx 1 Napisano 8 Czerwiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2013 Jeździłem wcześniej na różnych typach desek, były to przeważnie z wypożyczalni, powiem tak: gość który polecił mi tą deskę sam na niej jeździł i chwalił sobie nią, po drugie jest to flagowy model Burton'a. A ty jeździłeś na takim zestawie kiedyś, że piszesz tak o nim? pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 8 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2013 Na Customie tak, w tych wiązaniach nie, ale miałem je w rękach i do np. Fluxów brakuje im hektar. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartwekxx 1 Napisano 8 Czerwiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2013 No ja nie wiem jak tam sprawa z fluxxami wyglada wiem jedynie ze czesto sie je do naprawy oddaje Jak sie przejade pierwszy raz w moim sprzecie na zime napewno zdam Ci relacje czy az tak zle jest pOzdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 12 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2013 Jeśli miałeś wcześniej pod nogami jedynie sprzęt rentalowy, to dowolny sprzęt, który można kupić w sklepie wyda Ci się "Mercedesem" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi