JackieL 0 Napisano 10 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2006 Tutaj piszemy o sprawach sprzętowych odnośnie firmy Nidecker ------------------------------------------------------------------------------ i znów moje pytanie: co myślicie o wiązaniach Nidecker FR 660 i ogólnie wiązaniach NDK :?: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 10 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2006 Witam Te wiązanka to takie w miare są tzn nie mają zadnych bajerków - takie raczej średniaki ale jeśli chodzi o inne z wyższej półki Nidickera to wiązania mają porzadne - mają wszystko co trzeba - aluminiowe pompki , carbonowe lub z innych wytrzymałych tworzyw łyżki , duże pedały gazu i hamulec . Tak więc te wyższe modele jak najbardziej polecam a co do tego to ja osobiście wolałbym dołożyć i kupic nieco wyższy model. Pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 17 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2006 co myslicie o butach Nidecker Contact?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Max 0 Napisano 15 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2007 witam, spotkal sie ktos z was z deska tej firmy the legacy? Jesli tak to prosilbym o jakies opinie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Harry1600 0 Napisano 17 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2008 Co myslicie o desce Nidecker Smoke??? Jakie wiazania dobrac do niej? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rrozz 0 Napisano 2 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2009 Tutaj piszemy o sprawach sprzętowych odnośnie firmy Nidecker ------------------------------------------------------------------------------ i znów moje pytanie: co myślicie o wiązaniach Nidecker FR 660 i ogólnie wiązaniach NDK :?: Mam FR 660 i nie jestem zachwycony... Kwestia gustu chyba... Ja w każdym razie celował bym w paski z jakiegoś mocniejszego tworzywa niż plastik. Wiązania to jednak zajebiście ważna rzecz... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi